Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vodafontól kaptam 1 GB...

A vodafontól kaptam 1 GB netet egy hónapra ingyen ha letelik a 1 hónap azt le kell mondani hogy ne aktivàlja újra pénzért?

Figyelt kérdés
Vodafone alkalmazasban van ilyen jódolgok jatek. Ott jàtszottam és kaptam ezt. Ha letelik az 1 honap akkor le kell majd mondani vagy ez ilyen egyszeri ajàndék. Sms ben amnyit irtak csak beaktivàltàk az ajàndék netem 1 hónapra, nem irja hogy aztàn le kell mondani vagy fizetös lesz

2019. aug. 14. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell lemondani, ez egy egyszeri ajándék.
2019. aug. 14. 09:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Csak azt nem értem hogy éri meg ez a vodafonnak. Minden héten lehet jàtszani ràadàsul ha nem tetszik az ajandek ujrajatszhatsz addig amig nem kapsz valami jót. Viszont nagyon tetszik ez az egesz mert ha hirtelen kell mobilnet akkor ad, csak azt nem ertem ebben mi a jo nekik.
2019. aug. 14. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt hívják reklámnnak
2019. aug. 14. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted a vásárlóknak a havi 1giga 1200ért hol éri meg? Ez egy játék. Nagyon nem veszítenek rajta semmit. 1gigát pedig nehéz csak úgy kapni. Általában 50megát vagy semmit se kapnak a játékosok.
2019. aug. 14. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Én 5GB-t kaptam a telenortól nyárra ingyen.
2019. aug. 14. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nemcsak reklám, hanem igy próbálnak rászoktatni a mobilnetre
2019. aug. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!