Telefonszám változás esetén SMS az új elérhetőségről?
Nemrég telefonszámot cseréltem, így sok távoli ismerősöm már nem tudna elérni a régi számomon, de üzleti okokból fontos lenne, hogy fel tudják velem venni a kapcsolatot, ha szükségük lenne rá. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen rövid szöveges üzenetet szokás ilyenkor küldeni a névjegyzékben szereplő személyeknek? Ti hogyan fogalmaznátok meg? Autoamatikus üzenet küldésére nem találtam lehetőséget, így próbálkoztam én is kitalálni valamit, de valahogy az összes üzenet hülyén hangzott...
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Értwsítem(lehet tegező hangbemben is), hogy az eddig megszokott számom megváltozott. Kérem, hogy a továbbiakban ezen a számon keressen: xxxxxx
Nagyjából ennyi. Megírod, kiválasztod kikkel magázódol, és mehet.
Aztán írsz egyet tegező hangnemben is és elküldöd akinek kell.
Üzleti:
Üdvözlöm!
X-Y vagyok a Z vállalattól. A korábbi +36xxxx számom megváltozott, a továbbiakban ezen a számon tud elérni. -aláírás
Baráti 1:
Hello! X-Y vagyok. Új telefonszámom van: +36xxxxx
Amennyiben keresnél, már ne a régin tedd!
-aláírás
Baráti 2:
Hello! X-Y vagyok. Új telefonszámom van: +36xxxxx
Amennyiben keresnél, már ne ezen tedd: +36xxrégixx
-aláírás
Baráti 3:
Hello! X-Y vagyok. A régi számom cseréld le erre, amiről ezt küldtem, mert a régi többé az már nem él!
Köszi!
-aláírás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!