Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül egy Samsung...

Mennyibe kerül egy Samsung galaxy a20e használtan?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy másik telefont és nem szeretném hogy porosodjon nálam az a20e meg persze a pénz is jól jönne.. Ti mennyit kérnétek érte? Újszerű állapotban van nagyon vigyáztam rá egy karcolás sincs rajta. És nektek mi a véleményetek a telefonról? Szerintetek Iphone a jobb vagy a Samsung? :)

2019. aug. 12. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha valami használt annak minimum a felére csökken az ára, majd állapotától függően ez csökken ha esetleg vannak más bajai.

Nézz utána az imterneten is hogy hasonló állapotban lévőket mennyiért árulnak.

2019. aug. 12. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen idős?

Garanciája hová szól?

Van rajta hajszálkarc, vagy egyébb sérülés?

Hardveraprón kb 30-40 ezerért el lehet lőni, a fentiektől függően.

Mellesleg pont ilyen telefont vadászok anyámnak.

Olcsó telefonokra nagy most az érdeklődés.

2019. aug. 12. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Samsung vált be, de ez csak az én véleményem. Az almás telók is nagyon jók, de én inkabb maradok az adroid vonalon, mert nyíltabb.

Az A20e is egy remek telefon. Azt tudja amit az áráért elvár tőle az ember, és nem is egy tepsi telefon.

2019. aug. 12. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
// Kár, hogy a valódi android élmény nem a Samsungnál kezdődik //
2019. aug. 12. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Ez igaz. 👍
2019. aug. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!