Android vagy IOS?
Helló!
A napokban rervezem egy új mobiltelefon vásárlását, mert a régi sajnos tönkrement. ( Samsung Note 4 )
A kérdésem az, jogy milyet ajánlanátok?
Ami fontos az az, hogy évekre jó legyen. Nem akarok évente telefont venni.
Iphone-ba is gondolkozok, de mivel évek óta nem volt iphone telefonom, nem tudom mit változott a 3GS óta. Amit én nézegettem eddig:
Iphone XS Max,Iphone XS, Samsung Note 9 - 10 plus, Asus Z6, Xiaomi mi 9.
Nem vagyok nagy márka függő.
ha csúcskategóriás akkor tökmindegy melyiket választod
tipikus androidos érvek hogy nyitottabb a rendszer: emberek nagyja , nagyon nagyja nem turkál a teloba nem állít be témát és mát betűtípust
zenét filmet ... ezeket ugyanolyan könnyen fellehet rakni iphonera csak tudni kell használni a számítógépet xdxd
nagyobb akksi , xs/max xr be is hatalmas akksi van
bővíthetőség
512 gb ot hova akarsz még bővíteni
összes android mellet szolo érv amiket szoktam látni mind baromság és már idejét múlt
#12-es, a te hozzászólásaid baromságok! Tisztázzuk is őket! :
- az ember nem változtat témát és betűtípust? Szerintem ezt ne te döntsd el mások helyett! Attól, hogy te nem szoktál, még nem jelenti hogy más sem!
- ha valaki a telefonjára filmet és zenét akar letölteni, akkor mégis minek használjon hozzá számítógépet is, ha ezt közvetlenül a telefonjával is megteheti?! Látom, nem vagy a legegyszerűbb megoldások híve!
- minek 512 gigát tovább bővíteni? Egyrészt a filmek nagy helyet foglalnak, még 90 perc mindössze 576p-ben is legalább másfél gigát (lehet hogy még keveset is mondok), és ha többet is akarsz tárolni, ráadásul legalább HD-ban, akkor... Másrészt maga a "bővíthetőség" is kulcsszó itt, mert ha kampec a telefonnak, például összetörik vagy csak simán tönkremegy, akkor a fájlokat hogyan mented ki belőle? Viszont ha azok kártyán vannak, akkor csak simán kiveszed a kártyát, és a fájlokat azonnal meg tudod nyitni a másik telefonban!
13. válaszoló
látom nem sikerült cáfolnod az érveimet gg
embereket akiket ismerek a 90% a androidot használ olcsobbtól a drágább modellig és 1 embernél láttam a téma és a betűtípus változtatást
1 embernél
ennyire látszódik hogy értelmetlen ezzel érvelni az android mellet
fú de nagy munka számítógépről áthuzni a telefonra ha nem akarod megvenni , tényleg nagyon megerőltető lehet bárki számára és hatalmas inteligánciát is igényel
aki nem 32 gigás telót vesz azoknak egy hatalmas rétege nem rak bele sd kártyát mert minek
meg kinéz egyáltalán olyan pici képernyőn filmet
nem tesz jót a szemnek
azért van tv vagy monitor hogy nagyobb kijelzőn nézzük és a szemünket is kiméljük
az ellenérveid mind szarok
Még nézegetem az Iphone xs max-ot is, csak nagyon idegen nekem az IOS.
Google fiók van ott is? Youtube premium?
OneDrive? A frissítések OTA-n érkeznek, vagy számítógépen kell frissíteni?
Gmail kliens van, vagy neten tudnam az emailjaimat megnézni?
#14-es!
- azért mert a te ismerőseid közül csak 1 ember vált témát, az nem jelenti, hogy ország- vagy világszerte ez az arány!
- Nem azt mondtam, hogy gépről nehéz másolni, hanem hogy közvetlenül telefonról még annál is egyszerűbb és gyorsabb, a legrövidebb út a közvetlen letöltés!
- 32 giga fölött senki se rak bele kártyát, mert MINEK? Te még mindig csak a tárhely méretével jössz, pedig azon kívül is leírtam a kártya előnyét, de látom, hogy az már végképp nem jutott el az agyadig!
Szóval de igenis reális érvek, csak úgy látszik, te képtelen vagy teljesen értelmezni egy szöveget, mégis itt okoskodsz és pattogsz!
még mindig szarok az érveid
kártya idővel eltünik mint minden elötte lévő eszköz
a felhő alapú szolgáltatásoké a jövő nem az ilyen beszükült látókörnek mint a tied
olyan vagy mint a segédmunkás akire ház tervezést bíznánk
semmi sem lesz belőle
igen kérdező
minden fontos dolog van az iosen is mint az androidon
telefon használtához icloud kell nem gmail de gmail letudod tölteni meg a többi google szolgáltatást
telefonon és pc n keresztül is tudod frissíteni a telot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!