Xiaomi Mi A2 Lite vagy Huawei Y6 2019 lenne a jobb választás?
Az áruk megegyezik, és nem tudok dönteni. Anyukámnak lenne, semmi különösen komolyra nem használná, a lényeg, hogy megbízható legyen, stabilan működjenek rajta a népszerűbb applikációk és a net, legyen jó a vétel (hangminőség stb.), és ne menjen tönkre 1 év után.
Aki ért a telefonokhoz, a specifikációk (és esetleg a tapasztalatok) alapján melyiket ajánlaná? Köszönöm előre is, ha valaki segít! :)
Szerintem xiaomi. Megszerettem nagyon :)
Én egy Mi A1-et használok jelenleg (kb 1,5 éves) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Gyors, nem fagy le, cserben még nem hagyott. Egyedül az akkumulátora lehetne jobb.
Konkrétan nem néztem meg a 2 típust, gyorsan áttekintettem, papíron elméletileg jobb is a xiaomi
Szerintem is Xiaomi. Igazából én is csak gyorsan ránéztem a neten, de ugye a szembetűnő különbségek:
Xiaomi:
- Processzormagok száma: 8
- 4 GB RAM
- Akkumulátor 4000mAh
Huawei:
- Processzormagok száma: 4
- 2 GB RAM
- Akkumulátor 3020 mAh
Vagyis a Xiaominál attól függ, hogy melyik változatra gondoltál. Mármint, nem mindegyik 4 GB RAM-os. Mindenesetre, bármelyiket is nézted, akkor is Xiaomi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!