S. O. S.! A t-mobilenál az ország bármely pontján kicserélik a sim kártyát nano simre?
Sziasztok!
Most vettem egy új telefont,amibe nano sim kell(nekem micro van),de pont mennénk holnap nyaralni(itt nincs nyitva holnap a t-mobile) és elszeretnék majd menni a Balcsin t-mobileba!
Az lenne a kérdésem,hogyha egy városban kötöttük rá a szerződést,ott kaptam meg a simet erdetileg ,attól még az ország másik végén is tudnak nekem adni hozzá nano simet?
Köszi!
igen, tudna
csak jegyezd már meg lassan 15 év után hogy nincs t-mobile, hanem TELEKOM
haha, megpróbálsz kioktatni, látszii fingod nincs a témáról
olvass utána, nincs olyan hogy T-mobile, se T-Home, se T-Com
gondolom okoska, a Telekom oldalát feltörték, és hülyeségeket írtak ki azért, hogy engem félrevezessenek
"A Magyar Telekom 2013 folyamán egységesítette márkastruktúráját: a korábbi erős piaci márkákat egyetlen márkává ötvözi, és új, dinamikusabb arculatot vezet be. Az ügyfelek a jövőben Telekom márkanév alatt érhetnek el minden szolgáltatást, legyen az mobil vagy vezetékes telefon, otthoni vagy mobilinternet, interaktív TV, egészségügyi vagy biztosítási termék. A nagyvállalati ügyfélkör részére továbbra is T-Systems márkanév alatt nyújt teljes körű infokommunikációs szolgáltatásokat a T-Systems Magyarország."
Igen, kicserélik bárhol.
De ha belegondolsz... ha bezár az egyetlen bolt egy kisvárosban, akkor nem mehetsz sehova ügyet intézni? vagy ha elköltözöl az ország másik végébe, nem mehetsz többet hozzájuk?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Reménykédetem benne én is,hogy ez így van,hogy bárkinek költözés miatt kellhet máshol vagy bármi
Nem zárom ki, hogy még a GSM-szervizes üzletek is tartanak készenlétben egy kártyavágót, ami eBayről 2 dollárért rendelhető.
Vagy ollóval is levághatod.
A szolgáltatói partnereknél persze cserélik általában, bár ott is előfordulhat bizonyos esetekben, hogy csak vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!