Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei mate 20 lite hard...

Helpmepls1.0 kérdése:

Huawei mate 20 lite hard resetnél nem érintkezik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Próbáltam hard resetelni a telefonom de a resetnél be kell írni azt a szót hogy "yes" és ilyenkor nem érzékel a kijelő.(minden más esetben tökéletesen működik a kijelző)

Hogy tudnám resetelni a telefont?

2019. aug. 10. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem a hangerőgombokkal kell véletlenül kiválasztani, hogy yes?

Én ezzel a "beírós" megoldással nem találkoztam, bár mióta Androidos telefonom van, én TWRP-t használok.

2019. aug. 10. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Többféle módja van, három videót is mutatnak:

[link]

Csak a nyomógombos resetnél vigyáz, ahogy el is mondják angolul:

Google fiókból előtte jelentkezz ki, vagy tudd a jelszót, különben bajba kerülsz!

2019. aug. 10. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagyis "vigyázz", mert a jelszó nélkül nem tudod elindítani a telefont.
2019. aug. 10. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A privát üzenetet nem nagyon tudom értelmezni, hogy mi a gond, miután videós (három videós) támogatást linkeltem, ami nyelvtudás nélkül is lekövethető.

A leglényegesebb tudnivalót magyarul is kiemeltem.

2019. aug. 10. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ha lesz valaki akinek ilyen problémája van attól majd kérnék egy kis segítséget!
2019. aug. 11. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!