Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tud segiteni megoldani...

Valaki tud segiteni megoldani a Nokia-x6 adatátviteli problámámat?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy vettem egy Nokia x6-os készüléket, előtte 5310-em volt ugyhogy ez az első igazán komoly telóm! Az 5310-es nél ha témát szerettem volna rámásolni akkor usb-vel csatlakoztattam a számitógéphez, sajátgépben rámentem a memoriakártyára és csak be kellet másolni a Témák mappába ! De az x6-nál más a helyzet, mert annak az alapmemórája 16gb és nem kell hozzá memorikártya ! Szoval ott akadtam el hogy témát szeretnék rá rakni de egyszerűen akárhová teszem , akármeik mappába , nem tálom később a telefondan! Akinek x6-ja vagy ahhoz hasonló telefonja azt megkérem hogy segitsen!

Köszönöm!

2010. júl. 12. 17:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!