Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobildíszed van?

Milyen mobildíszed van?

Figyelt kérdés

ha esetleg van képed az is jöhet :)

nekem egyenlőre még semmilyen,de majd beszerzek egyet! 19/L

2010. júl. 12. 16:47
 1/7 anonim válasza:
Nekem a hátuljára van ragasztva egy Vöröskeresztes matrica. Mert elsősegélyes vagyok. :)
2010. júl. 12. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
semmilyen. régeben volt egy katicaruhás hellokitty a régi telómon de már kinőttem az ilyesmiből. 19L
2010. júl. 12. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem egy nagy Apple logó díszeleg az iPhone 4 telefonom hátulján. Nem tehetek róla, gyári XD
2010. júl. 12. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

nekem SP képe van a mobilom hátulján, és most már van egy nyakláncom is SP betűkkel, nagyon király, imádom

19/F

2010. júl. 12. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem még nagyon régen volt rajta egy ilyen n.sárga görkori, aztán később egy ilyen csillogó kövecskés izé (az nem ábrázolt semmit, csak szép volt meg csillogott :D), de aztán ez is leszakadt róla, és kb már 3 éve nincs a telómon semmi, eszembe se szokott jutni, hogy rakjak rá vmit, de köszi hogy most eszembe juttattad :D 19/L
2010. júl. 12. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:

egy horpadás a lencsetakarón :)

[link]

2010. júl. 12. 17:59
 7/7 anonim válasza:
egy cica (süthető gyurmából) :D
2011. jan. 15. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!