Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt gyorsan a...

Miért nem tölt gyorsan a Samsung galaxy A20-am?

Figyelt kérdés

valamiért nem kapcsol be rajta a gyorstöltés és több mint 3 óra amíg teljesen feltölt mikor gyorstöltéses az A20.

Tippek,hogy mi lehet a gond?

2019. aug. 4. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A hozzákapott gyorstöltővel és kábellel töltöd? Engedélyezve van a gyorstöltés a beállításokban?
2019. aug. 4. 12:36
 2/3 A kérdező kommentje:

engedélyezni kell a gyorstöltést a beállításokban? Csak mert az öcsémnek oda adtam szerdán az új telefonom vásárlása után a samsung galaxy S6 edge-met és gyáriba állítottam neki és ott ugyan úgy működik a gyorstöltés.

Akkor amúgy megkérhetnélek,hogyha be kell űllítani akkor megmondanád,hogy hogyan kell?

2019. aug. 4. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:
igen,amúgy a saját cuccaival használom,de ahogy elnéztem a töltőfejem nem gyorstöltéses és nem a telefonba volt kikapcsolva
2019. aug. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!