Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet tenni a Fejhalgato...

Mit lehet tenni a Fejhalgato modban ragadas ellen?

Figyelt kérdés

Az osszes praktikat kiprobaltam semmi sem segitett.

Ki be huzogattam a fulest, repulo mod ki be, JBLt racsatlakoztattam akkor azt irta ki hogy csengo erre kikapcsolom ujra fullhallgato

Mar azon gondolkodom holnap elviszem valami informatikushoz

Az adatokat nem fogom torolni mert valahol azt olvastam hogy a gyari visszaallitas talan a megoldas

Iphone 6

2019. aug. 2. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami kosz ment a jack bemenetbe és nem ér össze az érintkező.

Kicsi tűvel próbáld meg megtisztítani a bemenetet.

2019. aug. 2. 23:39
 2/3 anonim válasza:
74%

#1 Szerintem ez szoftveres hiba lehet, nekem is többször volt már ezzel probléma, bár sosem tudtam rájönni miért.

Egyszer-kétszer újraindítottam a telefont, ki-be dugtam a jacket, és magától megjavult.

2019. aug. 3. 02:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A telefonokon nincs jack bemenet.

Jack kimenet van...

Kérdező:

Tűvel ne babráld a jack kimenetet, mert az érintkezési felületen lévő aranyozás sérülhet tőle. Inkább vékony műanyagot használj. Szívószálból van olyan vékony is, ami belefér. Azt egy porszívó csövéhez tartva kiszívható a por a jack kimenetből.

Ha ezek után sem jó, akkor szoftver vagy hardver hiba okozza...

2019. aug. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!