SÜRGŐS! Nekem Lenovo a2010 készülékem van. Valaki segítene, hogy ha felhívok valakit azt írja ki privát szám? Vagyis a számom elrejtésében?
Nekem más fajta van, de szerintem ugyanott kell. Beállítások-hívás beállítások - hanghívás - hívóazonosító.
És szám elrejtése.
Pedig egy A2010-ből néztem ki és még a működését is ellenőriztem.
Annyi, hogy az dual SIM-es volt, de ha megnézek egy szimplát, akkor a További után a Hívások következik stb., tehát némileg eltérő menü.
Viszont SIM-kártya hiányában ezt most nem tudom beállítani, mert nem enged tovább, így nem látom, mi következik a menüben.
Egyébként annyira bonyolult, hogy nem tudod átlapozni ezt a részét, vagy tényleg nincs ott?
Tehát az sem mindegy, hogy szimpla vagy dual SIM típus, vagy ha nem eredeti, gyári Android van rajta, az is lényeges.
Közben találtam egy inaktív SIM-kártyát:
Tárcsázó, Menü gomb, További beállítás, Hívások, További beállítások, Hívóazonosító...
Utána nekem besztrájkol, az inaktív kártya miatt, de látom alatta a szöveget, ami pont a számkijelzésről szól.
Alábbi képen mutatom a dual SIM kártyahelyeket:
Tiéd ilyen, vagy az oldalsó rés hiányzik (szimpla)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!