Nagy mennyiségű adat átvitele 2 mobiltelefon között?
A helyzet a következő: barátnőm lent van a Balatonnál egy hónapig, és letöltöttem neki sorozatot, rajta van a telefonomon és a laptopomon. Nincs wifije, a mobilnet pedig kevés ahhoz, hogy arról nézze. Holnap átküldenénk a telefonjára, tárhely van bőven neki. Nekem egy Samsung Galaxy S9+ telefonom van, neki pedig egy Huawei P30 Lite.
Ha lehet, nem szeretném a laptopomat levinni, tudom, hogy a laptopot a telefonnal összekötve pillanatok alatt át lehetne vinni egy tucat gigabájtot, de a laptopom nagy, nehéz, és hamar lemerül az akksija. Telefonról telefonra, mobilnet használata nélkül van valami hatékony adatátviteli mód? A bluetooth tapasztalataim szerint nagyon lassú, 12 gigabájtra nem alkalmas.
Van ez a wi-fi direct, ez működik eltérő gyártójú telefonok között is? Azzal gondolom, elég gyorsan mehetne. Sajnos, USB-C-USB-C kábelem, illetve USB-C-USB-A átalakítóm nincs, így a 2 telefon kábeles összekötése kilőve.
Segítsetek lécci. :D Köszi:))
Végül Wifi direct volt, eléggé gyorsan ment, de sokszor volt sikertelen küldés, így mindig nézegettem össze a 2 telefon Total Commanderében, hogy mi van meg, meg mi nincs. :D Végül egy fél óra alatt minden átment, de 8 perc alatt is meglett volna, ha nincsen időnként "wifi hiba".
Xendert akkor majd legközelebb. Amúgy végül elfelejtettem megnézni a válaszokat, most néztem rájuk. :D De azért köszi őket:) Első, humorodat értékelem, de dolgoznom kell és tanulnom, de minden héten megyek 1-2 alkalommal látogatni:) Pirosat te se fogsz kapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!