Lehet olyat, hogy az én telefonomról amin van 6ezer Ft azt átküldöm egy másik számra?
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 13:33
2/6 anonim válasza:
Nem. Jó is lenne. Mégis hogy gondoltad a kivitelezését? El sem tudom képzelni, milyen módon akarnád ezt megoldani.
Annyi még lehetséges, hogy bemész a szolgáltatóhoz, és megkérdezed, van-e ilyesmire lehetőség, már semmin nem lepődök meg. Ki tudja.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát mennyivel kényelmesebb lenne, ha valakinek akarnék tölteni pénzt, hogy telefonról telefonra
2019. júl. 28. 14:55
4/6 anonim válasza:
Nem lehet. Úgy lehet, hogy feltöltőterminálon azt a számot adod meg, de ha már a te számodon van a pénz, nem lehet átküldeni egy másikra.
5/6 anonim válasza:
Telekom hálózatán belül előfizetéses telefonról fel lehet tölteni egy feltöltős telekom mobilszámot SMS -ben. De gondolom, nem pont ez érdekel. Azért linkelem a Telekom ide vonatkozó oldalát, hátha később másnak segít majd.
6/6 anonim válasza:
nem volt még ilyen telefonom de terminálon lehet vele fizetni ez oké ovlastam
de elméletileg két azonos NFC telefonal
amire gondolok hogy adat küldés lehet NFC vel
nem jártam útánna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!