Ez egy fura kérdés, de az baj, ha lenne kettő telefonom?
Szóval van egy iPhone 7 Plus telefonom, amit nagyon szeretek, de azóta rátaláltam a Huawei p20 pro telefonra, ami elképesztően megtetszett a kamerája miatt. Amikor megvettem az iPhone-t, akkor nem érdekelt annyira a kamera, de tudtam, hogy jó. Igazából nincs semmi bajom ezzel a telefonnal és a kamerája is tetszik (nem is szeretnék megválni tőle), de mégis annyira jó a Huawei telefonnak a kameràja még este is. Szóval ez lehet,
Hogy hülyén hangzik, de vélemènyeket szívesen elfogadnék. (És lehetőleg nem kérnék olyan válaszokat, hogy vegyek fényképezőt, mert én ebben gondolkozom😅)

nekem aztán nem baj, ha 2 telefonod van
nálam most éppen 4 pihen az asztalon, szóval a 2 nem is sok

Miért lenne fura? Nekem is két telom van és ismerek még egy csomó embert akinek ugyan úgy kettő van 🤷♀️
Amúgy nekem több is van mint kettő. Igaz azokban nincs sim kártya jelenleg de akkor is megvannak 🤷♀️

Egyik elsődleges telefonnak, másik tartaléknak, vagy épp mindegyiket arra használod, amiben jobb a másiknál!
Na meg így több tárhelyed is van! :D

Iskolás koromban nekem is minden kellett volna. Aztán rájöttem, hogy fölösleges minden sz@rt összeszednem, amire nincs is igazán szükségem, csak érdekesnek tűnik.
Amúgy meg azt veszel amit akarsz.

Köszönöm Mindenkinek, aki válaszolt! A 7-es válaszolónak még annyit,
Hogy minden legálisan lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!