Huawei Mate 20 vs Iphone 7?
imádom amikor az android istenitik azzal h nyitott a rendszer
iphonon is könnyen lehet zenét felrakni , itunes segítségével csak rápakolod a lekalozkodott zenéket
bluetoothon már senki se küld át a másiknak zenét, amikor alsós voltam akkor volt ez divat ma már senki se használja
témát 10ből 1 ember állít be a telefonján , mert mindenki ezt tudja felhozni az android javára
tuti mindenki jön a számokkal hogy az antutun a mate 20 többet ért el
de felhasználói élménybe meg lehet h mégse olyan jó mint az iphone
én egy iphone 7 et használok , megvagyok vele elégedve
van egy samsungos tabletem azzal is megvagyok elégedve
5 évvel ezelötthöz képest jó lett az android de még mindig képes akadásokra
Nekem az igenis gondot okoz, hogy bármit csak iTunes-szal lehet feltenni, mert Linuxra pl nincs. Míg Androidra simán MTP-vel felraksz bármit.
Bluetooth-on meg lehet osztani bármit, ha nem zenét, akkor egy névjegyet vagy doksit, vagy bármit. iPhone-on nem.
NFC-vel simán fizetsz Androiddal, iPhone-on nem.
És még sorolhatnám.
“NFC-vel simán fizetsz Androiddal, iPhone-on nem“
Te idióta
Kedves #6! Te pedig jobban teszed, ha beiratkozol egy illemtan kurzusra, ha már az édesanyád láthatóan nem tanított jó modorra.
Témára térve: én mate20-at ajánlanám, márcsak azért is mert sokkal újabb. Néhány kollégám is ilyet választott céges telefonnak és szuper készülék. Sokkal nagyobb, jobb minőségű kijelző, nagyobb akku, gyorstöltés, frissebb hardver, jobb kamera stb. Nem nagyon tudok az iphone mellett érvet felhozni. Én kizárólag akkor vennék iphone, ha otthon mac-et és ipad-et használnék, mert azokkal nagyon jól együttműködik. Nem mellesleg sok év android használat után valószínűleg kihullana a hajam, mire megszoknám az ios zártságát, sajátosságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!