Mekkora belső tárhelyű telefont érdemes venni?
Kaptam egy telefont még régebben. Abban 4 Gb volt a tárhely.
Volt benne memória kártya is, de a programok kb. felét nem lehetett rátenni.
Kb. 4-5 alap programot tettem rá. (Bkk info, messenger, viber meg 1-2 hasonlók.)
Kb. 2-3 hét után már semmit nem lehetett rá feltenni, és folyton írta, hogy kevés a tárhely.
Zene, fotó, videó nem volt rajta.
16 Gb-os elég mostanában? Vagy mindenképp kell a 32-es?
Szerintem 32 legalàbb kell. De ha nem is hasznàlnàd ki teljesen, mèg mindig jobb, mintha a 16 gb tàrhellyel szenvednèl.
Èn nemrèg váltottam le a 16 gb-os telefonomat. Nagy szenvedès volt vele. A vègèn màr csak Facebook, Instagram, Messenger volt kb. rajta, illetve zenèk ès kèpek. Ès a fàjloknál ugye azt írta, hogy kb 7-8 gb "egyèb". Amire sosem tudtam ràjönni, hogy mègis mi foglalja azt a sok helyet. Szóval èn màr biztos nem vennék újra 16 gb-ost, mert az szerintem elèg gyorsan elhasznàlódik.
Jó de a képek nagyon sokat tudnak ám foglalni.
Nekem azok külön kártyán lennének, direkt.
Minimum 32 GB Belső, melyen kizárólag az alkalmazásokat, és azok adatait tárolod.
Képek, zenék, videók, egyebek memóriakártyára.
Ha nem bővíthető készülékről beszélnénk, vagy nem akarsz memóriakártyázni, akkor 64 GB belső a legalja (szerintem)
Alkalmazásokat csak a telefon saját belső memóriájában lehet tárolni, memóriakártyán nem, valószínűleg ez lehetett a gond a programokkal! A fájlok viszont mehetnek a memóriakártyára!
Manapság én csak bővíthető memória mellett ajánlom a 32 gigás tárhelyet, ha viszont nem bővíthető, akkor mindenképp minimum 64 gigásat! Én például mindig csak olyanokat nézek, amiknek bővíthető, az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!