Ha visszaállítom a gyári beállításokat telefonon, akkor a szoftver is gyári lesz?
Nemrég csináltam meg a szoftverfrissítést, de borzalmas, rettenetesen belassult tőle a telefonom és szinte 5%-onként merül. Ha visszaállítom a gyári beállításokat akkor visszaáll a szoftver is?
Illetve ha nem, akkor tudna segíteni valaki hogy hogyan állítsam vissza az előző szoftvert?
Köszönöm előre is a segítséget.:)
Ha Samsungod van, az úgy tudom nem áll vissza a régebbi verzióra, ha már 1x befrissült.
Max jelezd a fejlesztőknek, és talán lesz egy javító frissítés.
Első vagyok.
Nekem a vadi új A7 Samsung befrissült Android 9 re. Konkrétan nem volt mobilnet, ha 2 sim volt benne. 1 simmel jó volt minden, de 2 simmel nem.
3 hétre jött a javító frissítés, de vagy 1000x jeleztem nekik, mindig elismerték a hibát, de várjak tovàbb.
Ott élő chatben el tudod mondani, hogy mi a baj, milyen fajta telóval. Fontos, hogy mondd el, ez a frissítés utáni àllapot, előtte nem volt ilyen.
Minél többen jelentik, annàl gyorsabban reagálnak, elvileg.
A Samsung az egyik leggyorsabban reagàló cég, ha nagyon elrontanak valamit, gyorsan helyre hozzàk.
Szívesen.
Annyit csinálj még meg, hogy gépre telepítsd a Samsung smart switch programot. Ha fent van a gépen, és megnyitod a programot plusz aktív képernyővel összedugod USB-n a telefont, azonnal kiírja, hogy van-e frissítés a telódra.
Mert, a Samsung nem minden esetben küldi el azonnal az újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!