Vélemények? Melyik mosogép márka jobb? Gorenje, indesit, whirlpool, candy?
Mosogép vásárlás előtt állok és nem tudom hogy melyik lenne a legjobb. Mindenképp elöltöltöset szeretnék.
Gorenje: [link]
Indesit: [link]
Whirlpool: [link]
Candy: [link]
Nektek milyen van? Melyik márka vált be?
Nekem jelenleg Siemens mosógépem van, s 2008 óta működik. Előtte viszont Indesit volt. Az 2002-2008 között szolgált, s nagyon szépen és halkan mosott, de nem bírta sokáig. Igaz két háztartást szolgált egyszerre, napi átlag 3 kört mosott.
Ha most vennék és a fenti négy közül kellene választanom, akkor a Gorenje-t választanám. Az egyik bátyám mindenből (mosogatógép, főzőlap, sütő, páraelszívó stb.) Gorenje-t vett, mert neki nagyon bevált, s amint láttam valóban jó minőségűnek tűnő termékek.
Whirlpoolt nehogy vegyél!
Általában a márka kifejezetten gyenge, a garanciát nem válthatod be, valamilyen indokkal lepasszolnak, vagy cserét ajánlanak, de hetekig nem történik semmi.
Aztán rohangászhatsz fűhöz, fához, vagy pereskedhetsz, de ha a sok ócskaságukat tényleg tisztességes garanciával kezelnék, hamar tönkremennének.
Bármi mást, csak azt ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!