Mobil klímát szabad így használni?
Figyelt kérdés
Napközben nem vagyok otthon, általában lefekvés előtt kapcsolom be egy 2 órára 11-től 1-ig, amikor már kint hűl valamennyit az idő, megnyitom az ablakot, s kirakom a csövet. Így levegő is jön be, hűt is a klíma. Én úgy vettem észre így hatásos, persze napközben nem használom, mert tódulna be a meleg. Szerintetek ez így jó?2019. jún. 27. 16:31
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
De nyilván 35 fokos kinti hőmérsékletnél nem lenne az.
2019. jún. 27. 16:38
3/8 anonim válasza:
"De nyilván 35 fokos kinti hőmérsékletnél nem lenne az."
De. Az a lényege. Ott távozik a meleg levegő.
4/8 anonim válasza:
Ha már kint hűvös van, akkor tulajdonképpen elég lenne egy ventilátor is.
Ha melegben is akarod használni, kellene valami az ajtónál levő résre, ami szigetel, nem légáteresztő és arra vágni egy lyukat a csőnek, ha nem akarsz a falon vagy az ablakküvegen nyílást vágni.
Amúgy ha így jónak látod, hatásos, akkor nem látok olyat, ami ellene szólna.
5/8 A kérdező kommentje:
Na igen. Csak sajna a szoba nem hűl le, hiába elviselhető kint az idő. :/
2019. jún. 27. 21:42
6/8 gabesz147 válasza:
7/8 anonim válasza:
"Na igen. Csak sajna a szoba nem hűl le, hiába elviselhető kint az idő. :/"
A te módszereddel nem is fog, hidd el.
8/8 Bence_ válasza:
Egy csőves klímánál mindig jön be kintről levegő, hiszen így hűti magát az eszköz.
Szerintem jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!