Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógép dob tisztítását hogyan?

Mosógép dob tisztítását hogyan?

Figyelt kérdés
Most vettünk új gépet, de a használati utasításban csak annyi van, hogy az első mosás a "dob tisztítása" programmal történjen, de az nincs leírva, hogy üresen futtassam e le, vagy tegyek bele valamit :)

2019. jún. 20. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különösebb jelentősége szerintem, de kevés mosószert rakhatsz bele, hogy a valószínűleg tiszta gép még tisztább legyen.
2019. jún. 20. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen 😊
2019. jún. 20. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szódabikarbónát és trisót óldj fel egy üveg 20%-os ecetben és ezt öntsd a dobba, 90 fokon indíts egy mosást
2019. jún. 20. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt mondod, nem érted, egy tiszta dobot nem sok ok miatt kell megtisztítani?
2019. jún. 21. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
A dobtisztítás program nagyon magas hőfokon tisztít, nem szoktam hozzá semmilyen szert tenni, csak egy kevés ecetet! Havonta meg szoktam csinálni, mindig tiszta illatos a gép és a ruhák is. Illetve még egy jó tanács ami nekem bevált: a folyékony mosószert és a mosóport is közvetlenül a dobba teszem, nem az adagolóba :)
2019. jún. 23. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ^_^
2019. jún. 24. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

SZövegértelmezésből nem lehetett túl jó az előző válaszadó, de ezért csodálatos ez az oldal. Minden agyhalott hozzászólhat.

Ha évekig nem tisztítod a dobot, akkor sincs baj. Amőgy az újabb buborékoltatós mosógépek pedig épp azt igénylik, hogy az adagolóból kerüljön a mosótérbe a szer.

De ez fizika, és egészen biztosra veszem, magas tudomány mindenkinek, aki egy használati útmutatót sem tud értelmezni.

2019. jún. 24. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy én így csinálom nem azt jelenti, hogy mindenkinek így kell! Illetve azt sem feltételeztem, hogy a földön mindenkinek buborékos, hiper-szuper technológiás mosógépe van. Lehet, hogy agyhalott vagyok, de legalább kultúráltan ki tudom fejezni magam, és nem abban élem ki a dühönet, hogy egy közösségi oldalon ilyen szintű kommenteket írok mint Te kedves utolsó! Ment a jelentés egyébként az oldalnak!
2019. jún. 24. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Egészen nyugodtan jelenthetsz, de akkor is agyhalottnak tartom azt, ha nem ismered a fizikát, nem olvasol leírásokat és nem vagy képes felfogni mitől és hogyan működnek EGYSZERŰ gépek.
2019. jún. 24. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!