Ha belefér, AEG vagy Miele. Nem olcsók, de évek után is úgy mosnak, hogy öröm használni őket (nekem mindkettő volt/van).
2019. máj. 27. 11:26
2/12 anonim válasza:
Ha nem Whirlpool akkor nagyon nem tudsz melleloni:)
2019. máj. 27. 12:36
3/12 anonim válasza:
Miele. Úgy képzeld, hogy a munkahelyemen a nap minden percében mos a mosógép,mégsincs semmi baja.Ajánlom!
2019. máj. 28. 15:32
4/12 spityeg válasza:
Kettesnek mondom nekem Electrolux volt. Mindenki azt mondta ez minőség.
Két év gari volt rá, 26 hónapot bírt.
Az elektronika, pontosan a chip szart be benne, 46000 lett volna a másik. Megnézettem technikussal....1,5 voltig felvette a feszültséget aztán megállt. Ez olyan hét éve volt.
Azóta egy Samsung van, elég jól bírja, de a centri csak 800+
2019. máj. 29. 12:27
5/12 anonim válasza:
Csatlakozom a #1-hez. AEG vagy Miele (Nekünk AEG van otthon)
Whirlpool, Candy és Beko semmiképpen.
Samsung-ból bár nem mosógéppel, de más háztartási termékekkel eddig még csak rossz tapasztalatunk volt.
2019. máj. 31. 11:45
6/12 anonim válasza:
LG direct drive.
2019. máj. 31. 22:21
7/12 AttilaLIX válasza:
Whirlpool gépünk 22évig mosott ránk , hogy mi a bajotok vele.........nem értem !? Igaz.......kb 15 éves korában némi kopó alkatrész hibája volt,de kérdem én, melyik 15 éves autó nem igényel alkatrészt !?
2019. jún. 1. 19:59
8/12 anonim válasza:
Szerencsed volt. Drága és egyedi alkatrészek vannak benne a csapágy a tengellyel összeepitve hogy barkacsolassal lehessen javítani. Pl egy LG full kommersz cuccokbol építkezik 2500,1 pár lengéscsillapító, a csapágy szett tomitessel 3300ft a csapagyboltban, a szivattyú ugyanaz mint majdnem mindenben Miele AEG indesit gépekben megintcsak 4000 Ft, az egész egy komme
2019. jún. 1. 20:19
9/12 anonim válasza:
Lemaradt: bárhol kapható cuccokbol épül fel.
2019. jún. 1. 20:19
10/12 anonim válasza:
Olyat már nem kapsz, amit 15-20 éve, azok még évtizedekre voltak szánva. A maiak már csak 3-5 évre, márkától függetlenül. Aztán vehetsz hozzá alkatrészt, vagy annak az árából egy másig mosógépet.
Az indesittől tartsd távol magad. Én konygagépből, mosógépből azt választom, amire a legtöbb garancia van. Ez általában 5 év. Vagy ott az Extra Garancia, ami a beleállt fejszét is biztosítási eseménynek tekinti. Na arra 5 éven belül tutira szükséged lesz. Megéri a 10-12e ft felárat. A szerelő kiszállási díja is 8-10e Ft, és akkor még semmit sem javított, csak eljött. akkor nem megéri az extra gari?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!