Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyek most a legjobb mosógépm...

Melyek most a legjobb mosógépmárkák 60 - 100 000 ft körül? Többet nem nagyon tudok rááldozni, de vacakot meg nem szeretnék venni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát én csak budapesti ötlettel szolgálhatok. A XIV.ker.-ben van egy üzlet, ahol leértékelt árut kínálnak. Azért leértékelt, mert pl. nincs dobozban, egy picike karcolás van rajta. Vadonat újak a készülékek.

Ime:

[link]

2010. júl. 7. 09:05
 2/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem vagyok pesti, még csak nem is a közelben lakom, hogy megérni elmennem
2010. júl. 7. 10:59
 3/13 bp1985 ***** válasza:
100%

Leértékelve boltba nekem dolgozott ismerősöm. Hát amiket mesélt onnan, semmit nem vennék abból a boltból:S Javított cuccokat adnak el újként, meg ilyesmi.

Kérdezőnek: Bármit, csak wörpúlt ne:D Szerelők is megmondják, hogy borzalmas. Nekünk is volt, egyik ismerősömnek is volt, mindkettő meghalt ugyanazzal a hibával. De van egy jó tulajdonsága, tud mosni. Most indesit van, halkabb is, olcsóbb is, alkatrész is olcsóbb, ha javítani kell majd gari után.

2010. júl. 8. 01:17
 4/13 anonim válasza:
100%

Szia

Azt nem tudom milyet vegyél de csatlakozom az előttem szólóhoz: a Whirlpoolt nagyon sokan szidják, hogy rossz!

Viszont a helyedben azt megnézném, hogy a mosószeres tartály kivehető legyen és jól lehessen tisztítani, sok kellemetlenségtől tudod magad megkímélni vele.

2010. júl. 8. 11:43
 5/13 A kérdező kommentje:

mit csináltak a whirlpool-lal? nekünk korábban az volt, és szuperül működött, de mindenki azt mondja, mostmár nem éri meg

ahogy körülnéztem, úgy látszik az alábbiakat érdemes venni:

Electrolux

Zanussi

Bosch

Indesit

Gorenje

valószínű ebből választok, valami normális árút

2010. júl. 8. 14:29
 6/13 bp1985 ***** válasza:
A mienken konkrétan orrán száján ömlött a víz, és a motor is meghalt. Haveromékén is ugyanez volt a hiba, és teljesen más kategóriás gép volt az. Kb 60 ezer ft-tal drágább gép volt az, mint a mienk. Electrolux is jó.
2010. júl. 8. 19:00
 7/13 anonim válasza:
A gorenjére most 5 év garancia van!
2010. júl. 11. 07:35
 8/13 anonim válasza:
Whirpoolt ne,mert régen jó volt, amíg a Philips és a whirpool közös cég volt, de háztartási osztályon dolgoztam és nagyon sok baj volt velük. Nézz körül a www. argep.hu vagy a origo.hu vagy a nehagyjaki.hu-n Én ez utóbbitól rendeltem 96000 ft-ért AEG mosógépet. Jó minőség, takarékos és szépen mos. Az árgépen összetudod hasonlítani az árakat és ugyanazt a terméket 10-30000-el olcsóbban is megszerezheted, mint a boltban. Ráadásul valamely cégnél ingyen vagy minimális száll költséggel szállítanak. Nekünk ingyen volt Pest megyébe, de úgy tudom az a cég az egész országba ingyen szállít.
2010. júl. 11. 09:24
 9/13 anonim válasza:

utolsó vagyok, most néztem a nehagyjakin AEG 6kg-os már 92000-t van.

[link]

megbízhatóak:)

Én rendeltem tőlük mosógépet, mosogatógépet, no frost hűtő-fagyasztót.Precízen házhoz szállították, kicsomagolták és a helyére tették a készüléket. Nem beszélve arról, hogy a szokásos bolti 3 napos cseregarancia helyett 8 napot adnak.+ a normál 1 vagy 2 év vagy amit a gyártó ajánl.

2010. júl. 11. 09:29
 10/13 anonim válasza:
Szia! Nekem AEG van tökéletes a szerelőmnek is ilyen van ő ajánlotta nekem is.
2010. júl. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!