Melyek most a legjobb mosógépmárkák 60 - 100 000 ft körül? Többet nem nagyon tudok rááldozni, de vacakot meg nem szeretnék venni.
Hát én csak budapesti ötlettel szolgálhatok. A XIV.ker.-ben van egy üzlet, ahol leértékelt árut kínálnak. Azért leértékelt, mert pl. nincs dobozban, egy picike karcolás van rajta. Vadonat újak a készülékek.
Ime:
Leértékelve boltba nekem dolgozott ismerősöm. Hát amiket mesélt onnan, semmit nem vennék abból a boltból:S Javított cuccokat adnak el újként, meg ilyesmi.
Kérdezőnek: Bármit, csak wörpúlt ne:D Szerelők is megmondják, hogy borzalmas. Nekünk is volt, egyik ismerősömnek is volt, mindkettő meghalt ugyanazzal a hibával. De van egy jó tulajdonsága, tud mosni. Most indesit van, halkabb is, olcsóbb is, alkatrész is olcsóbb, ha javítani kell majd gari után.
Szia
Azt nem tudom milyet vegyél de csatlakozom az előttem szólóhoz: a Whirlpoolt nagyon sokan szidják, hogy rossz!
Viszont a helyedben azt megnézném, hogy a mosószeres tartály kivehető legyen és jól lehessen tisztítani, sok kellemetlenségtől tudod magad megkímélni vele.
mit csináltak a whirlpool-lal? nekünk korábban az volt, és szuperül működött, de mindenki azt mondja, mostmár nem éri meg
ahogy körülnéztem, úgy látszik az alábbiakat érdemes venni:
Electrolux
Zanussi
Bosch
Indesit
Gorenje
valószínű ebből választok, valami normális árút
utolsó vagyok, most néztem a nehagyjakin AEG 6kg-os már 92000-t van.
megbízhatóak:)
Én rendeltem tőlük mosógépet, mosogatógépet, no frost hűtő-fagyasztót.Precízen házhoz szállították, kicsomagolták és a helyére tették a készüléket. Nem beszélve arról, hogy a szokásos bolti 3 napos cseregarancia helyett 8 napot adnak.+ a normál 1 vagy 2 év vagy amit a gyártó ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!