Z___O kérdése:
Szerintetek lenne igény ilyenre?
Figyelt kérdés
Berepült egy darázs a házba és elgondolkoztam, hogy milyen jó lenne egy kis kéziporszívóhoz hasonló eszköz ami felszívja a nem kívánatos kisebb élőlényeket és kíméletesen meggyilkolja. A kivitelezésre lennének tervek, inkább az a kérdésem, hogy van-e olyan ember, aki ezért pénzt kiadna, vagy mindenki a jól bevált légycsapót/újságot/papucsot/zsepit használná továbbra is? Esetleg nem-e lenne túl kellemetlen kiüríteni a "tartályt"? Ha idén is ilyen poloskainvázió lesz, akkor minden esetre magamnak biztosan készítek egy ilyet.#Rovarinváziósemlegesítő #bogártalanító
2019. máj. 13. 00:52
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Nekem van egy elektromos légycsapóm, az mindent legyilkol.
Porszívó van minden háztartásban, vannak kisebbek, akkusak, nem hinném, hogy erre külön lenne igény, vagy lenne engedély.
2/4 anonim válasza:
Mikor elkezdtem olvasni azt hittem olyat akarsz ami kíméletesen beszippantja a méhet, darazsat és aztán ki lehet őket engedni a szabadba, arra inkább lenne igény.
én a poloskát is széttaposom, nem érdekel a szaga
3/4 Wadmalac válasza:
Elkéstél, van ilyen.
Pumpás szívóval beszippantja a hívatlan vendéget és egy kis víztartályba rántja be, ahonnan utána a "humánusan" megfojtott jószágokat ki lehet önteni.
Madárpók alatt minden befér.
Természetesen kínai.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindent kitalálnak előttem. Ez annyival lett volna másabb, hogy nem megfolytja, hanem áramütéssel gyors halált biztosít. Ja és köszönöm a véleményeket
2019. máj. 13. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!