Páraelszívó, beépíthető, kivezetéses vélemények?
Vásárolt valaki mostanság beépíthető páraelszívót? Esetleg Klarstein Vinea-t? Tényleg hozza a papírformát?
Olyan középkategóriás (50.000 ft-ig),jó minőségű páraelszívót keresek amelyik elég erős, de NEM HANGOS üzemmódban dolgozik. Véleményeteket előre is köszönöm!!
A páraelszívó hangos.
Ha nem hangos, nem szív.
Ha megrendeled, kipróbálhatod, 14 napon belül visszaküldhető.
A decibel adatok hellyel-közzel azért sejtetnek valamit.
Köszönöm a válaszaitokat!💕
Igen,ezeken már én is átrágtam magam..a külső motoroson is.
A Db. valóban mérvadó, de a saját tapasztalat mindennél beszédesebb😊
"A Db. valóban mérvadó, de a saját tapasztalat mindennél beszédesebb😊"
Ugyanabból a típusból a harmadik darab már nem volt hibás, az első kettő irtózatosan hangos volt. Szóval itt a te saját tapasztalatod fog dönteni, ezt nem tudod elkerülni.
"Ha nem hangos nem szív"
Édes istenem!!!!
""Ha nem hangos nem szív"
Édes istenem!!!!"
Oké, pontosítok.
Ha nem hangos és szív, akkor nem olcsó.
Sziasztok!
Kicsit már off topic, de az egyik barátnőm nemrég építtetett be a konyhájába egy ALLin Kitchen Ventilation márkájú szagelszívót, ami 40 dB-es zajszinten működik. Szóval alig lehet hallani, de közben meg nagyon jól elszívja a szagokat! Azt mondta, hogy kicsit drágább, mint a többi, de hosszú távon nagyon sokat lehet vele spórolni!
Én is rákerestem, és elég profi cuccnak tűnik: [link]
A zaj több dologtól függ a gépen kívül:
-kivezető cső típusa: a bordázott csövekbn rosszabbak az áramlási viszonyok, a sima jobb, értelemszerűen a sima csővel halkabb lesz a gép
-csőátmérő: a gyári adatok általában a legnagyobb csatlakoztatható mérethez vannak megadva. Kissebb átmérő nagyobb zajt okoz
-csőhossz: az önmagában szinte zajtalan gép a csőhossz növekedésével egyre nagyobb terhelést kap, ami nagyobb zajjal jár, minél hosszabb a cső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!