A hűtő attól még fő funkciójában működik, (azaz hűt) ha a lámpája nem világít, mikor kinyitom az ajtót?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 17:59
1/6 repulo válasza:
Hideg van benne?
Ha igen, akkor igen.
2/6 A kérdező kommentje:
Per pillanat igen. Csak azt nem tudom, hogy nem-e a korábbi hideget tartja még.
2019. ápr. 30. 18:03
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Ha tényleg csak a lámpa égett ki, attól még hűt. Ha viszont komolyabb baja van, amitől többek közt a lámpa sem működik, akkor nem.
4/6 Szirty válasza:
Nos igen több oka lehet annak hogy a belső világítás nem működik.
Alapvetően a kompresszor és a világítás külön áramkör a készüléken belül. Így ha kap áramot a hűtőgép és a belső világítás vagy az ajtó kapcsolója hibás a hűtés még megy.
Hamarosan kiderül... :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Megpróbáltam kicsavarni a fő izzót, hogy nem csapódott-e ki, de nem volt elég kicsi csavarhúzóm, hogy leszedjem a borítást. B tervként beraktam egy pohár vizet, lehűtötte. Szóval valószínűleg csak a körtével van baj.
2019. ápr. 30. 19:38
6/6 Szirty válasza:
Ha hűt akkor hallanod kell ahogy működik a kompresszora illetve olyankor melegszik hátul a kondenzátor rácsa...
(persze nem folyamatosan, hanem szakaszosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!