Mosógép szennyvíz csövét mivel kell rögzíteni a lefolyóhoz?
Elvileg a falban lévő csőben - belül - van egy gumi tömítés.
Na az fog annyit, hogy ne essen ki a mosógép csöve és ne is szivárogjon.
Ha megfe,e,ő méretű csövet dugsz rá!
Nálam vízszintesen van a falban a cső, vettem megfelelő méretű csövet a mosógéphez, bedugtam és ok!
9 éve így műxik a cucc!!!!!! egy csepp szivárgás és kiesés nélkül!
A rácuppanós rögzítés teljesen jó, amíg az a gumis-műanyagos rész (8...10 év múlva) el nem fárad, és már nem "cuppan". :-)
A második válaszoló is jól mondja, de ott van egy közdarab (a flexi cső után). Szóval ezekkel nem kell foglalkozni, általában minimális rögzítés elég, ami nem túl erős, de stabil.
Nekem egy golyós szifon van 20 éve:
Fémezett műanyag egyébként.
Viszont én gyorsszorító bilincset is tettem rá, mert anélkül nem volt teljesen biztonságos, a sétáló Energomat rázkódása miatt. Bilincsek pedig mindenféle méretben kaphatók.
Viszont a szifonban lévő légzáró golyó egy idő után megszorult, kivettem belőle.
Nem is volt gond, mert a mosógép aljában is van egy bűzelzáró rész, csak amikor onnan elpárolgott a víz, a csatornaszag bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!