Szabad használt mosógépet venni?
Figyelt kérdés
Válás után vagyok albérletben egyedül és mosógépre lesz szükségem. Újat vegyek részletre, vagy olcsón használtat.2010. júl. 4. 14:24
1/10 anonim válasza:
bizományiban vegyél szerintem, de ha használt is nem lehet nagy gond de a gyanúsan olcsó nem jó
2/10 anonim válasza:
Én két éve vettem 10 ezerért egy használt mosógépet, Energomat, nagyon király. Egyszer romlott el ez idő alatt, a szerelőt kérdeztem, hogy megcsináltassuk-e, vagy vegyek újat, erre ő azt mondta, hogy ha van eszem megtartom, de ha eladom, akkor neki szóljak, mert ilyet akar otthonra. Na mondom oké, akkor kell :)
3/10 anonim válasza:
Mi is használtat vettünk 4 éve használt műszaki cikk boltból, granaciával, eddig még nem volt gond vele.
4/10 A kérdező kommentje:
Megírnátok, hogy mely típust vásároltatok, számit a márka? Max 30ezerig el tudnék menni, de nem szeretném, hogy átverjenek.
2010. júl. 4. 14:52
5/10 anonim válasza:
Daewoo, Ardo, Gorenje ezek nekem beválltak
Amit kerülj: Indesit
7/10 anonim válasza:
Nincs rossz mosógép. Amire sokan panaszkodnak, az azért van, mert sokat adtak el belőle, és abból nyilván több a panasz is. Meg több a panaszmentes is, csak arról sosincs szó.
Szüleimnek indesit van vagy 7 éve, semmi baja soha nem volt. Apósoméknak candy, az is tesz a dolgát vagy 3-4 éve kb. Nekünk LG, ez is tökéletes 5 éve.
Vegyél bátran használtat, csak arra figyelj, hogy elég olcsó legyen, hogy ha mégis beüt a krach, ne vesszen sok pénzed!
8/10 radon válasza:
Siemens-t vettünk 1 éve. Szerelő Német-ó bol hozza be őket, pucolja, típushibát javítja azt eladja. Hibátlan. Állítólag 120E alatt ma nem kapni tartós új mosógépet. Az első masinánk 13 évet szolgált 2 gyerek nődögélt közben. Ismerőseimnek ugyan az a típus amit 3 éve vettek, már szétrohadt.
9/10 anonim válasza:
Olcsó használtat jó minőségben nyomott áron kaphatsz. A kopottságról(feliratok lekopása, gombok kifényesedése, a kapcsolók tul könnyen járása)következtethetsz állapotára.
A mostani gépek már nem az örökkévalóságnak készülnek, de 20-3
10/10 anonim válasza:
kb.20-30 évig ezek is elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!