Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy csavar beesett a mosógépbe...

Egy csavar beesett a mosógépbe hátul a nagy lyukon, ezt hogy tudom kivenni?

Figyelt kérdés

Gondolom így ne használjam.

Ahol a rögzítő volt amit le kellett venni, leborult a szekrény, és beesett a csavar, mert csak 3-at találtam meg az üres szobában, és hallom hogy az alján gurul.

SOS

2019. márc. 24. 12:53
 1/8 A kérdező kommentje:
mosogeprol van szo, indesitrol
2019. márc. 24. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahogy egy mosógépet szétszedni szokás, palástot leszerelni stb.
2019. márc. 24. 13:20
 3/8 grafno ***** válasza:
Szerintem a márkaja mindegy mert a csavar benne van már és nem hiszem, hogy lenne csavarleeresztő nyilás az alján. Én betennék a mosógép alá erős mágnest ami egyhelyben tartaná a beesett csavart és használnám rendeltetésszerűen tovább.
2019. márc. 24. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen mágnes megfogja , mozgasd fix helyre és ha tartja akkor moshatsz . Nem a dobba esett hem fog rozsda egyéb miatt problémákat okozni .
2019. márc. 24. 13:51
 5/8 A kérdező kommentje:
beszéltem szerelővel. Nem ismeri a pontos típust, de ha olyan mint a kategória társai akkor valsózínűleg ott nem okozhat gondot, és előbb utóbb kiesik pár centrifuga után.
2019. márc. 24. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A dobrögzítő csavar nem tud beesni a dobba. Az üstbe sem, mivel az üstházba csavarodik bele a külső burkolaton át. Így a burkolat alatt van valahol, és mivel alja nincs, előbb-utóbb a földön landol.
2019. márc. 24. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Az utolsó lemezen kong elvileg a legalsón.

Ahogy nézem, az meg fúrt pár helyen elvileg előbb utóbb kizötykölődik

2019. márc. 24. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ügyi vagy :)

Megdönteném oldalra a motyómatyinát és valaki kiszedné kézzel.

2019. márc. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!