Igaz, hogy árt a mosógépnek, ha egymás után több adag ruhát kimosunk vele? Kb. egy órát "pihennie" kell a gépnek a mosásol között?
Erről még nem hallottam.Szerinted mi lenne ha az önkiszolgáló mosodákban 1 ilyen dolgot bevezetnének?
Pihentetni inkább a fokozottan igénybe vett fúrógépet-barkács szivattyút,ill.kerti gépeknél a benzinmotoros léghűtéses eszközöket szokták.
Nem igaz!
A próbaüzem alatt 200 órát üzemeltetik a tesztpéldányokat egyfolytában.
(gépész technikus)
Szerintem az otthoni mosógépeknél emiatt nem kell azért aggódni.
Nyilván nem megy minden nap állandóan. Olyan még nagy családoknál sincs, hogy minden nap reggeltől-estig megy.
Mi többször mosunk rögtön egymás után, mert ugye külön kell mosni szín szerint meg van ami kevesebb fokra van amit 60-90re kell rakni meg minden. + sokszor ninc sidőnk mosni és akkor egyszerre mosunk gyorsan az egész családnak.
Na szóval ilyenkor lemegy egymás után 3-4 mosás is. Egy mosás nálunk 1,5 óra vagy ha hosszabb akkor 2,5-3.
Ilyenkor amint kivesszük a ruhát rakjuk is bele a másik adagot. Még 5 perc se nagyon telik el...
Na persze ez nem mindennapos, mondjuk 2hetente van. De a gépünk már sok éves és a régivel is így volt.
Egyébként napi 2 mosás a max általában néha 3.
Eddig még nem történt probléma.
Különben én valahogy úgy vagyok vele, hogy általában szeretem reggel 8-9 körül elkezdeni a mosást és mondjuk délre végezni szóval én nem tartok közte szünetet, gyorsan lerendezem aztán pihenhet a gép a ruhák pedig száradnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!