Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet célszerű venni?

Milyen mosógépet célszerű venni?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb? Az elöl vagy felül töltős? És milyen márka?

Nekem főként Bosch, Electrolux és Zanussi gépeket ajánlottak, valmint az mondták, hogy Whirlpoolt semiképp ne vegyek. (A mostani mondjuk az utóbbi volt,9 évet kiszolgált.)

Nektek milyen van? Bevált?

2010. júl. 2. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem Indesit-em van szaritoval integralva. Nincs ra panaszom. A Gorenje is nagyon jo. 5 ev garanciaval.
2010. júl. 2. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én sok topikot átrágtam mielőtt megvettem az AEG gépemet, de 2 éve azóta hibátlanul megy, pedig mi nagycsaládosok vagyunk és naponta megy sokszor kétszer is. A kilenc évvel ezelőtti Whirlpool még jó volt, de azóta állítólag nagyon leromlott a minősége. A legjobb és elnyűhetetlen a Miele, na de azt ki tudja megvenni, amikor 250-től indul. Habár ha kiszámoljuk hányszor romlik el 10-15 év alatt egy más típus, lehet hogy megéri.
2010. júl. 2. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: Van olyan vélemény, hogy az olcsó is és a drága is hamar elromlik, akkor miért ne vegyünk olcsót. :-)))
2010. júl. 2. 21:13
 4/5 anonim válasza:
Indesitem van. Nincs vele gond. Azért vettem ilyet, mert ez a nagyok között a legolcsóbb, és olcsóbb bele az alkatrész, mint a többibe. Egyébként az AEG, ha lenne rá pénzem itt állna az Indesit helyén. Német márka, és a német gépek a legjobbak:D
2010. júl. 2. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:
több száz ezret nem tudok rá áldozni, és nem is akarok. nekem egy olcsóbb jó is megfelel. ne legyen kókány, de ne is NASA fejlesztésű :)
2010. júl. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!