Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kéne megcsinálnom a...

Hogy kéne megcsinálnom a mérleget?

Figyelt kérdés
Vettem ma 1 mérleget, tudom hány kg vagyok de nem annyit mutatott, jó mondom biztos fogytam, hát se.. mert ráálltam megint és már 150kiló voltam a 61 helyett, és folyamatosan mást mutat, hol 55 kg-t hol 60 hol 57-58, tök m1 hova teszem nem jó, mi lehet a baja? eleve szar volt amikor megvettem?

2019. márc. 4. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is vettem a Rossmannban egy esztétikus kivitelű, fekete üveglapos mérleget, mert le volt árazva és annyiért nem akartam kihagyni. De az olyan is volt.

Szintén ötletszerűen mért, bármilyen sík felületre raktam, pozicionáltam, mindegy volt neki.

Utána másik húzása, hogy a 3 V-os gombelemet rövid úton lemeríti.

OK, rögzítettem az aljára egy elemtartót (elvégre úgysem látszik felülről) 2 x AA alkáli elem, még azt is hamar leszipkázta.

Tettem bele AA akkut, ami feszültségre valamivel kevesebb, az sem tartott sokáig.

Régi, kis méretű telefonakkut építettem bele, mondván úgyis mindegy, ha nem bírja a 4,2 V max. feszültséget, akkor rohadjon le.

Ezzel már hónapokig bírta, míg az akku belső védelme 2,5 V-nál lekapcsolt, utána megint töltés, megint pár hónap.

De azt is hozzátenném, használva nem is volt, szinte csak hobbiból szórakoztam vele.

Ezzel szemben a régi mechanikus mérleg egyszerűen csak működik, elem sem kell bele, mérés is stabil.

Tehát egyrészt gagyi mérőszenzorok vannak benne szerintem, másrészt az elektronikája készenlétben is túl sok áramot vesz fel, így duplán értékelhetetlen az egész.

2019. márc. 4. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:

ezekkel az olcsó sz.rokkal nem érdemes foglalkozni

nagyjábó mutatják amit mutatnak.

én ráállok 10x és azt átlagolom :D

2019. márc. 4. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D köszi a válaszokat:D tetszettek
2019. márc. 4. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidd vissza mert hibás és kérd vissza az árát.
2019. márc. 5. 08:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom vissza vinni:) Piacról vettem ami nálunk nem nagyon van:D Szóóval ezt benéztem, de nem baj!:)
2019. márc. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!