Hogy kéne megcsinálnom a mérleget?
Egyszer én is vettem a Rossmannban egy esztétikus kivitelű, fekete üveglapos mérleget, mert le volt árazva és annyiért nem akartam kihagyni. De az olyan is volt.
Szintén ötletszerűen mért, bármilyen sík felületre raktam, pozicionáltam, mindegy volt neki.
Utána másik húzása, hogy a 3 V-os gombelemet rövid úton lemeríti.
OK, rögzítettem az aljára egy elemtartót (elvégre úgysem látszik felülről) 2 x AA alkáli elem, még azt is hamar leszipkázta.
Tettem bele AA akkut, ami feszültségre valamivel kevesebb, az sem tartott sokáig.
Régi, kis méretű telefonakkut építettem bele, mondván úgyis mindegy, ha nem bírja a 4,2 V max. feszültséget, akkor rohadjon le.
Ezzel már hónapokig bírta, míg az akku belső védelme 2,5 V-nál lekapcsolt, utána megint töltés, megint pár hónap.
De azt is hozzátenném, használva nem is volt, szinte csak hobbiból szórakoztam vele.
Ezzel szemben a régi mechanikus mérleg egyszerűen csak működik, elem sem kell bele, mérés is stabil.
Tehát egyrészt gagyi mérőszenzorok vannak benne szerintem, másrészt az elektronikája készenlétben is túl sok áramot vesz fel, így duplán értékelhetetlen az egész.
ezekkel az olcsó sz.rokkal nem érdemes foglalkozni
nagyjábó mutatják amit mutatnak.
én ráállok 10x és azt átlagolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!