Mihez kell több elektromos energia? Egy 100 literes bojler tejes felfűtéséhez vagy két 50 literes bojler felfűtéséhez?
Muszály, hogy wifi legyen a bojleredhez?
Gondolkoztam átfolyóson is, viszont az 10-15 literes ahogy láttam, sok kéne belőle a családnak.
Nem muszáj a wifi, hiszen saját magam programozom hozzá a mikrokontrollert, ha épp olyanom van, rakhatok bele én is egy webszervert ami futtat egy admin alkalmazást. Egyelőre legyen kitalálva milyen butaeszközökből rakom össze az okosrendszert és hogy hogyan.
"a nejem kedvenc forráspont közeli hőmérsékletét el akarom érni"
na ahhoz nem bojler kell! :))))))))))))
Felfűtéshez? Nagyjából ugyanakkora, miért lenne más? A hőntartás a más. Két egyszeres térfogathoz két egyszeres felület tartozik (hőveszteség felületen át megy). Egy kétszeres térfogathoz meg kevesebb, mint kétszeres.
Ha lassan fűtöd fel, akkor a hőveszteség oda is belekavar.
Nem kersek semmilyen szakembert, magam akarom megcsinálni az egész fürdőszobát. Semmiféle szakmai jártasságról nem kívánok meggyőzni senkit, mivel nincs olyanom. Ezért kérek tanácsot. Hogy mi az alapvető fogalom, az ugye relatív. Számomra például az objektumorientált programozás fogalmai az alapvetőek, mint például a poliformizmus, enkapszuláció, stb. Csak ezeknek ugye itt nem sok hasznát veszem, még szerencse hogy amiről most van szó, abból nem kell megélnem. Cserébe le tudom írni helyesen hogy "tisztában van".
Na szóval, az okoskodó, kioktató jellegű beképzelt trollkodásokat kéretik visszavinni saját ismeretségi körbe, ahol talán eltűrik, itt a legtöbb amivel honorálni tudom, az egy mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!