Mit kell figyelembe venni porszívó vásárlásnál?
Porszívót akarok venni.
Melyik a jobb: porzsákos vagy porzsák nélküli?
Milyen adatot kell figyelembe venni? Hogy hány W a teljesítménye?
Tanácstalan vagyok.
Minél nagyobb legyen a portárolója, ez van már 30 literes is. A porzsák nélküli szerintem sokall jobb, mert azt sokáig lehet takarítani , kimosni is. Ipari porszívót vegyél.
Mi most vettünk egy FIELDMANN FDU 2003-E porszívót és nagyon jó.
Porzsák nélküli a jó, nyilván tisztítani kell, de legalább nem kell szenvedni a porzsák beszerzéssel.
Minden porszívó adatlapján kell lennie besorolásnak, hogy milyen "talajon" milyen besorolása van.
A teljesítmény sok helyen nincs feltüntetve, mivel már nem kötelező, így nem is teszik. De amúgy se volt soha lényeges, csak sokan nem a besorolást nézik.
Kinek mi a heppje.
Rühellem ha ordít, visít és a szobában fújja szét az elején beszívott levegőt, felkavarva a maga mögött-körül lévő területet, meg úgy az egész szobát.
Nekem egy központi porszívó lenne az ideális, abból is a vízszűrős, automata ürítésű, de panelházban álmodhatok ilyenről.
Így van egy takarítógépem jó hosszú gégecsővel amit beteszek a WC-be és ráhajtom az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!