Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a zanussi gázfőzőlapo...

Mi lehet a zanussi gázfőzőlapommal?

Figyelt kérdés
Egyszer csak elkezdett a begyújtója magától csattogni. az összes rózsánál, úgy hogy hozzá sem nyúltam, és nem akarja abba hagyni. próbáltam le áramtalanítani, de semmi. megállás nélkül csattog. Járt már valaki így ? ötletek ? 3 hónapos a gázfőzőlap. 80km távolságból vettem az euronics üzletben.

#Zanussi #gázfőzőlaphiba
2019. febr. 16. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamit nem jól áramtalaníthattál, noha egy ideig maradhat töltés a készülék elektronikájának kondenzátoraiban, de az nem sokáig bírja szerintem.

Mennyit vártál utána?

Nem tudom, annál hogyan van megoldva a szikra indítása, de általad nem javítható szerintem, be kell jelenteni garanciális hibaként.

Saját készülékembe is építettem ilyen szikráztatót, a tekerőgomb belsejébe kreáltam reed-relét és mágnest, ami benyomásra kapcsolja a szikrát generáló áramkört.

Ha a tiéd is hasonlóan működik, lehet probléma ezzel a részével például.

2019. febr. 17. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem sokat vártam. Pár másodpercet. Lekötöttem az áramkörről mert főgni kellett. Ma visszakötöm és meg éze. Mi a nelyzet.
2019. febr. 17. 10:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem sokat vártam. Pár másodpercet. Lekötöttem az áramkörről mert főzni kellett. Ma visszakötöm és megnézem mi a nelyzet.
2019. febr. 17. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Húzd ki a konnektorból. De valami egyszerű baja lehet.

AZ is lehet hogy a nyomógomb zárlatos vagy beragadt.

2019. febr. 17. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ragadhatott be, mert hozzá sem nyultam. Egyszer csak magától kezdett el működni. Megpróbálom újra áram alá helyezni.
2019. febr. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!