Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítógépet vettem házhozszál...

Szárítógépet vettem házhozszállítással, nem lesz baja, hogy órákat zötykölődik egy kocsin ezekben a mínuszokban, párás időben?

Figyelt kérdés

Utolsók között fogják kihozni, késő délután, szóval gondolom előbb bejárja a kocsi a megyét.

Közben órákon át pattog a raktérben ezeken a minőségi utakon, ez nem árt neki?

Meg ezek a mínuszok? Nyilván nem erre tervezték.

Becsomagolva be van, de nem úgy, hogy a pára ne tudna bekerülni a csomagolás alá.

Biztos nem okoznak ezek gondot egy ilyen eszköznek?

2019. jan. 24. 13:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nekem meg az irreleváns válaszaid annyit árulnak el, hogy semmi hozzáértésed a témához, csak a nagykjépűsködésben vagy otthon, meg a fikázásban.

De konkrét választ nyilván nem adtál, csak ilyen-olyan semmitmondó feltételezéseket.

Várom a fotót, ahogy a mosógéped kint tölti az éjszakát a fagyban!

2019. jan. 24. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:

"jövő kamionban ezt megoldják."

Ja, konténeres szállítás /hajó, vonat/

Plusz a berakodásnál, kirakodásnál sem finomkodnak. A futár kiszállitása már sétagalop.

2019. jan. 24. 18:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Rendben. Meg ugye hungarocellben van, tehát mondjuk ez a téma a legkevésbé releváns a 3-ból.

De mindenki csak tippelget, senki nem tudja.

A gép még nem jutott el hozzám, pedig este 6 elmúlt.

Nem töltök el vele sok időt, de google-ban az első 2 találatot megnéztem, tárolásra kerestem rá.

Egyik szerin - ez nem ír hőfokot, csak annyit, hogy ezek az áruk érzékenyek a páratartalomra és a rázkódásra. Király.

Másik cikk szerint a műszaki cikkek 0 és 35 fok között működnek normálisan, ennél több vagy kevesebb fokon ne tároljuk huzamosabb ideig, mert árt nekik, ha nem kifejezetten kültéri használatra szánták őket.

Egyik sem túl bizalomgerjesztó, ezért nem is olvasok el többet.

A 3. szabadnapom ment el arra tök feleslegesen, hogy szárítógépem legyen. Emellett még a futárcég alkalmazottja is flegma, ha érdeklődök, a depóvezető meg fel sem veszi a telefont és vissza sem hív. Hát nem hiszem, hogy ez a normális.

2019. jan. 24. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:

hidd el egy kamionban sokkal jobban zötykölődik az áru mint egy furgonban.

a pára miatt ne aggódj!

általában úgy vannak a termékek és a csomagolásuk megkonstruálva, hogy kibírják a szállítást.

A meleg raktárból a kamionra, furgonra kerülő árura sokkal kevesebb pára csapódik le mint amikor beviszed a meleg lakásba a hideg cuccot!

na ott kell igazán figyelni és megvárni amig felmelegszik és csak az után üzembe helyezni.

2019. jan. 24. 19:22
 15/18 A kérdező kommentje:
20 perc múlva 8 óra, ma már nem fogom üzembe helyezni! :D
2019. jan. 24. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék, ahogy megérkezik a futár, azonnal fordítanám is vissza, hogy takarítsa el ezt a szétrázott szemetet innen.
2019. jan. 24. 21:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Elég körülményes a dolog, hétvégén nincs kiszállítás sehol, és már 3 nap szabim ment el erre, durva lenne 4 nap.
2019. jan. 25. 08:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja, utolsó nap feleslegesen, mert tegnap végül este 21-kor érkezett meg a gép.
2019. jan. 25. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!