Elöltöltős mosógép, vízlágyító?
Simán mehet bele, ez még olyan alacsony töménységnek számít, hogy legfeljebb nem oldja az erősebb lerakódásokat, de ártani nem fog.
Valamikor én sósavval is megkínáltam az öreg Energomatot, működik azóta is.
Csak nem kellett volna állva hagyni semennyit, mert a rozsdamentes dob fényes felülete néhol elszíneződött, a vízkő és a sav reakciójának eredményeként.
Ha folyamatosan járattam volna és/vagy kisebb töménységet alkalmazok, akkor még ez a kis esztétikai hiba sem állt volna elő.
Vízlágyítás természetesen más fogalom, de nekem ez már fel sem tűnt, az "oldal szelleme" miatt.
Pedig sok írásom született háztartási víztisztító témákban, vagyis nem áll távol az ügy, de ezt most észre sem vettem.
Nem tudom, miért pont engem pécéztél ki, miközben a #2 hozzászóló is jelezte, hogy valamit nagyon összekeversz.
Tehát arra utalok, hogy legalább ketten is szóltunk, valami okból. Vajon miért?
De nem, te okosabbnak képzeled magad mindenkinél.
Pedig butaságot írtál, csak nem érted, még mindig. Viszont arra van eszed, hogy agresszívkodsz, felháborodsz, kötekedsz.
Ahelyett, hogy inkább tájékoztatást kérnél olyanoktól, akik szakértői a témának.
Még nem is kellene messzire böngészni ahhoz.
Ráadásul a #1 válaszommal még segíteni is próbáltam.
Arcátlan vagy, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!