Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az elektromos sterilizáló hoz...

Az elektromos sterilizáló hoz muszáj desztillált vizet használni?

Figyelt kérdés
Eddig csapvizet használtam és most valamiert nem jó. Használtam vettem igaz és pár napig tudtam rendesen használni. Kapcsolója elromlott,de párom meg javította. Most meg az alja nem jó mintha oda égne mindig valami. Égetett szagot érzek minden egyes használat után. Ilyen esetben szabad ugyanúgy használni a babának a dolgait?

2018. dec. 9. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet kitisztítani?
2018. dec. 10. 05:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet a vízből kicsapódott valami és az ég most. Azért kellene desztillált víz bele.
2018. dec. 10. 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a típusa?
2018. dec. 10. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul lett megjavítva, érintkezési hiba miatt szikrázik, ég.

A vízkő nem ég le. Célszerű desztillált, illetve ioncserélt vizet használni, utóbbi olcsón beszerezhető a szupermarketekben (akkumulátorvíz, vasalóvíz stb.) Ha csapvizet teszel bele, a visszamaradó vízkövet lehet időnként takarítani, de más gond nem lesz belőle:

https://www.youtube.com/watch?v=HWP0SIjK2xE

Tehát ez csak annyi, mint egy tojásfőző, a gőz fertőtlenít. Olajsütővel is lehet fertőtleníteni:

https://www.youtube.com/watch?v=7f6YoD7tNFg

Ha vízköves lesz, nyilván ezt is tisztítani kell, de égett szaga nem lehet.

2018. dec. 10. 08:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Avent a márkája! Igen párom szerelő és szetszedte és újra osszekototte a kabaleleket benne. Azóta égetett szaga van rá pár nappal később vagy már nem is tudom. Üresen elkedte tesztelni előtte nem volt ilyen gond. Gond nélkül tudtam csapvizzel üzemelni. Néha ecetes vízzel takarítottam belülről üresen is. Amióta ilyen égetett szaga van nem merem használni gyerek érdekében. Nehogy valami szennyeződést lenyeljen...
2018. dec. 10. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Tál víz a mikróba, probléma megoldva.
2018. dec. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!