Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Varrógépet karácsonyra, de...

Varrógépet karácsonyra, de melyiket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Örülnék, ha tudnátok segíteni. Páromnak, akinek varrónő a szakmája és már régen nem varrt vennék varrógépet. Tehát azért még ért hozzá, ezért nem is a leg alapabb kellene.

Az emagon nézegettem, viszont nem tudok választani.

Singer 8280-at néztem ki, de gondolkozom a 3210 simplán is. Nyilván olcsóbb, csak nem tudom, hogy megéri-e az olcsóbbat venni.

Ha esetleg linkeltek gépeket annak is nagyon örülnék.

Az árkategória: 20-30-40-50 ezer, a 30 lenne kb jó.

Előre is nagyon köszönöm!

2018. dec. 7. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem mintha szakértő lennék, de szerintem a Singer mindenképp jó választás.

De miért pont az emagon? Ott 39.899 Ft ill. 46.589 Ft, a mall.hu-n viszont 29 990 Ft ill. 31 990 Ft.

[link]

[link]

2018. dec. 7. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:

tényleg olcsóbb a mall-on, egyelőre ott nem néztem, elakadtam a tipus választásnál :)

Köszönöm szépen a válaszod és a segítséget

2018. dec. 7. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én inkább megkérdezném a párodat mert ha az a szakmája , akkor nyilván ért is hozzá mint szakember és tudja hogy neki mi lenne jó.
2018. dec. 8. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

A Brother és a Singer egy jó márka, igaz a Brother-nél az áron is látszik.

Singerből ez tetszik nekem: [link]

Ha mégis egy jó márkájú tartós gépet szeretnél akkor ezt:

[link] (Persze elég borsos az ára)

2018. dec. 8. 12:37
 5/5 Varrógépszereő válasza:
Lehet,hogy már elkéstem a válasszal,de most regisztráltam az oldalra,mivel ismerem az ajánlott gépeket,én inkább Pfaff vagy a Bernina márkát javasolnám,ha esetleg még nem vetted volna meg, abból is a körforgós működésűt. Nagyon fontos szempont még a gép szerkezete mert ez határozza meg a gép tartósságát.A műanyag nem igen tartós.
2019. jan. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!