Varrógépet karácsonyra, de melyiket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Örülnék, ha tudnátok segíteni. Páromnak, akinek varrónő a szakmája és már régen nem varrt vennék varrógépet. Tehát azért még ért hozzá, ezért nem is a leg alapabb kellene.
Az emagon nézegettem, viszont nem tudok választani.
Singer 8280-at néztem ki, de gondolkozom a 3210 simplán is. Nyilván olcsóbb, csak nem tudom, hogy megéri-e az olcsóbbat venni.
Ha esetleg linkeltek gépeket annak is nagyon örülnék.
Az árkategória: 20-30-40-50 ezer, a 30 lenne kb jó.
Előre is nagyon köszönöm!
2018. dec. 7. 17:25
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
tényleg olcsóbb a mall-on, egyelőre ott nem néztem, elakadtam a tipus választásnál :)
Köszönöm szépen a válaszod és a segítséget
2018. dec. 7. 17:56
3/5 anonim válasza:
Én inkább megkérdezném a párodat mert ha az a szakmája , akkor nyilván ért is hozzá mint szakember és tudja hogy neki mi lenne jó.
4/5 anonim válasza:
5/5 Varrógépszereő válasza:
Lehet,hogy már elkéstem a válasszal,de most regisztráltam az oldalra,mivel ismerem az ajánlott gépeket,én inkább Pfaff vagy a Bernina márkát javasolnám,ha esetleg még nem vetted volna meg, abból is a körforgós működésűt. Nagyon fontos szempont még a gép szerkezete mert ez határozza meg a gép tartósságát.A műanyag nem igen tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!