Szeretnék vásárolni a feleségemnek egy kenyérsütö gépet, csak nem tudom hogy mellyik milyen. Kinek van benne tapasztalata? Van kinézve valamilyen gép, de nemértek hozzá.
Kinéztemegy gépet.megtudnátok mondani hogy ez milyen gép?esetleg valaki akinek van,.. [link]
Vagy árilag hasonló,de jobb.válaszaitokat köszönőm elöre is!
Lehet így is nézni, de nálunk bevált.
Nem mondom, hogy csak ebből kenyerezünk, de jórészt igen.
Ha lenne egy jó elektromos tűzhelyünk, valószínűleg jobb lenne egy jó kis kovászos, nem kockára sütött, igazi házi kenyér, de a mostani gázos erre a célra gáz.
Tulajdonképpen minden fel lehetne cseszni a polcra, amivel olyat tudsz otthon csinálni, ami a boltban is van készen, mondjuk kidobni a komplett konyhát mert kaját lehet rendelni is, de szerintem az az igazi konzumidiótaság.
"6. Legalább valami hihetőt írnál ide, mert ezek nem veknit sütnek."
Azért ennyire nem kellene rosszindulatúnak lenni. Magam is szívesen belekötök szakmai butaságokba, helyesírásba is. De ez csak ilyen szófordulat, amit poénra is lehet venni.
Van egyébként egy olyan trükk is, hogy a tető belsejébe alufóliát építek (én konkrétan be is szereltem), ami visszaveri a hősugarakat a kenyér tetejére, ezáltal jobban rápirít. Bár lehet, kicsit túlzóan fogalmazok, de nekem bevált, azért is tettem be véglegesre.
A plexitetőn belátni meg nem fontos, nem hiányzik, mert ha már ki van kísérletezve az összetétel, utána úgyis rutinszerűen megy.
Digitális mérlegre rátenni a sütőformát, gyorsan belehányni mindent, kész.
Ez a vekni, aki nem tudná.
Jól van bmeg.
Ez az autó, ha valaki nem tudná:
És mégis valamiért a Smartot is annak hívják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!