Miért marad benne az INDESIT automata mosógép öblítője a tartóban, ha lemos a gép?
A mosó és öblítőszert úgy mossa bele a vízbe, hogy vizet spriccol a tartályba, ami kimossa onnan. Ez most nem működött. Vagy elektromosan, vagy mechanikusan.
Ellenőrizd le.
Mi nem tudjuk innen milyen géped van, de ha tudnánk se látunk bele.
Nekem hasonló problémám volt az miatt, hogy nem lett teljesen megnyitva a csap, amiből a vizet felvette a mosógép. Elég erős víznyomás jön a csapból, ami miatt egy kicsit csöpögött az a rész, ahol a mosógép csöve csatlakozott a csaphoz, ezért annó nem nyitottuk ki teljesen. Amikor a probléma előjött, óvatosan megnyitottam teljesen a csapot és az megoldotta nekem. Utána megerősítettük a cső meg a csap csatlakozását, hogy ne legyen gond belőle.
Ha ez nem segít, a garanciára szóló szerelők elvileg be tudják állítani, hogy a víznyomáshoz legyen igazítva ez a spriccelés, ami kinyomná az öblítőszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!