Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért marad benne az INDESIT...

Miért marad benne az INDESIT automata mosógép öblítője a tartóban, ha lemos a gép?

Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:

A mosó és öblítőszert úgy mossa bele a vízbe, hogy vizet spriccol a tartályba, ami kimossa onnan. Ez most nem működött. Vagy elektromosan, vagy mechanikusan.

Ellenőrizd le.

Mi nem tudjuk innen milyen géped van, de ha tudnánk se látunk bele.

https://www.youtube.com/watch?v=L7ku5kHflvE

[link]

[link]

2018. nov. 24. 00:29
 2/2 anonim válasza:

Nekem hasonló problémám volt az miatt, hogy nem lett teljesen megnyitva a csap, amiből a vizet felvette a mosógép. Elég erős víznyomás jön a csapból, ami miatt egy kicsit csöpögött az a rész, ahol a mosógép csöve csatlakozott a csaphoz, ezért annó nem nyitottuk ki teljesen. Amikor a probléma előjött, óvatosan megnyitottam teljesen a csapot és az megoldotta nekem. Utána megerősítettük a cső meg a csap csatlakozását, hogy ne legyen gond belőle.

Ha ez nem segít, a garanciára szóló szerelők elvileg be tudják állítani, hogy a víznyomáshoz legyen igazítva ez a spriccelés, ami kinyomná az öblítőszert.

2018. nov. 29. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!