Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool vagy Samsung hűtő?

Whirlpool vagy Samsung hűtő?

Figyelt kérdés
Kinéztem 2 kombinált hűtőt. Whirlpool WNF9 T3ZXH és Samsung RB37J5329SS típusút. Valamiken tapasztalata vagy véleménye?
2018. nov. 18. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
A Whirlpool sz*r. Samsungot vegyél inkább. Nem hűtővel, hanem mosógéppel, de megtanultam egy életre, hogy Whirlpool-t soha. Más ócskább márkák cuccait árulják a saját nevük alatt.
2018. nov. 18. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Na, valakinek rossz tapasztalata van, mert véletlenül kifogott egy gyári hibás darabot, és máris az egész márkát általánosítja! :( Mi Whirlpool mosógépet vettünk 8 éve, most lett benne 12 ezerért egy alkatrész kicserélve, és gond nélkül működik tovább! Előtte is Whirlpool volt, ugyanúgy 1 alkatrészcserével 12 évig volt jó! Aki a mostanit csinálta, az általános háztartásigép szerelő, és állítása szerint a mostani modern háztartási gépeket a gyárban 8 évre tervezik, tehát bőven jó időtartam, illetve pont hűtőből is fél éve Whirlpool-t vettünk, 5 év garanciát adtak hozzá!

Mindkettő nagyon jó márka, mindegyik típusnak vannak előnyei és hátrányai is a másikkal szemben, talán annyi a lényeg, hogy a Whirlpool 10 ezerrel olcsóbb, és nagyobb a fagyasztója, nálunk például ez utóbbi volt nagyon meghatározó szempont a sok mirelit és eltarthatóság miatt!

2018. nov. 19. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
15%

Nem egyet fogtam ki, kedves második! Az egész mosókonyha Whirlpool-lal volt berendezve és volt szerencsém szétszerelni egy gépet! Nem kívánom senkinek a látványt! Műanyag az egész! Az olcsóbb márkás dolgot meg nem álmodtam, fenn van a neten, akkor bukkantam rá, mikor kerestem a hibák okait.

Az meg nevetséges, hogy számonkérd, hogy rossz tapasztalat alapján oltok le egy márkát.... miért, mi alapján? Te mi alapján szeretsz márkát? Csak nem a saját tapasztalatod alapján? Mi van, ha te fogtál ki egy jót?

A kérdező meg pont tapasztalatokat kért. Ennyi.

Amúgy amit leírtál, az sz/r - az igazi mosógép az, amihez 20 évig nem kell nyúlni, Miele, Aeg, régebbi Siemensek.

2018. nov. 20. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretek egyet sem, márkától független vagyok, de az ismert márkák mögött nem csupán marketing van, hanem ténylegesen minőség is, már persze amilyet a mai trend megkövetel! A 20 év élettartam régen valóban reális volt, de manapság a gyártók már mindenből kispórolják az anyagot, ami természetesen a minőség rovására megy, nem értem, hogy ez a gyári spórolás Neked eddig hogy nem tűnt fel, de elnézve a minőség régi-új arányát, a 20-hoz képest manapság a 8 év meglepően jónak mondható!
2018. nov. 20. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Feltűnt, nem kell leereszkedni és úgy beszélni velem, mintha nem ezen a bolygón élnék. Eleve nem értem, minek kell belekötni abba, hogy valakinek más a tapasztalata. Írd le a tiéd, de ez... ne legyél velem leereszkedő, légy szíves, nem vagyok hülye, csak mást tapasztaltam és ezért mást javaslok az embereknek.

A 8 év is kevés ha azt nézzük, hogy van a piacon örök darabnak gyártott gép jelenleg is (most akár hűtő, akár mosó). Viszont én nem nyolcra, hanem 5-re taksálnám az üzembehelyezéstől számított várható üzemképességét a gépeknek. Az alsóbb árkategória ráadásul gagyi és gyakran szerelhetetlen ( A Whirlpool mosó-szárítógépnek pl nem takarítható a szűrője csak szétszerelt állapotban, a dob kiékelése után - no comment).

Nagyon drága, de hosszú távon sokkal jobban megéri a pénzét, na és no stressz. Előtte én is szívtam, igen, benyaltam a Whirlpool 6 . érzék gagyiját is, de már megtaláltam a nekem valót.

Ha valakinek megfelel a nyolc év, semmi baj vele, van, aki megteheti, vagy akár igényli is, hogy ennyi időnként cseréljen, én nem. A vendégházban egy kifogástalan állapotú 1997-es Siemens mosógép mos. Egyszer volt baja, de csak egy szűrőbe került gomb miatt. A kipróbált, főleg német márkák híve vagyok, azután az ázsiaiaké, és ezt is tanácsolom mindenkinek, de nem kötelező velem egyetérteni. Én csak azt akarom, hogy más ne szívjon úgy, ahogy én.

A két fenti márka közül a Samsung jobb.

2018. nov. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!