Indesit felültöltős mosógép elszürkíti a ruhákat. Miért?
Az összes ruhát, nem csak a fehéret, hanem a színeseket is. Alacsony hőfokon. Alapból nem színt engedő ruhákat teljesen tönkretett.
Mi lehet a baja?
ITWA51051 W
Más más márkával tapasztalt ilyet?
Kölcsön gépet használunk épp, mindent ugyanúgy csinálok. Ugyanaz a mosószer (ariel kapszula, lenor öblítő). Már minden programot kipróbáltam a gépen, de a 40-es színes, "rövid" (1 óra valamennyi) program is ezt csinálta. A saját régivel minden gyönyörű volt, sose szürkült el.
Kimostam üresen ecettel is a gépet, adagoló tiszta.
Épp új gép vétele előtt állok, pont ezért jó lenne rájönni az okra, nehogy ilyenbe fussak.
Valami vezérlési hibája lehet a gépnek és ezért nem mos, vagy nem öblít rendesen.
Egyéb oka nem lehet, mert a rossz minőségű mosószer szokott ilyen problémát okozni, vagy a hibás gép.
Még annyit az előzőhöz, hogyha rossza a fűtőszál és nem melegít a gép, a mosószer nem tud feloldódni.
Mindenképpen valami géphibára gyanakszom.
(Indesitem van és gyönyörűen mos)
Anyukámnál is indesit van. Gyönyörűen ugyan nem mos, de nem is vágja így tönkre a ruhát. És az a régebbi gép.
Színfogót is kipróbáltam, csak enyhített a problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!