1 fázisos villanytuzhelyt hogyan lehetseges bekotni 3 fazisba?
3 fázist nem tudsz közösíteni egy fázisba, abból komoly gondok lennének.
Három főzőlapot el tudsz osztani 3 fázisra.
Sütő alsó-felső fűtőbetétjének bekötését el tudod osztani 2 fázisra.
De a gépnek csak szimpla bekötése van, abból nem lesz több.
Ez egy 7615 W összteljesítményű készülék, amit szerintem illene gyárilag 3-fázisú bekötési pontokkal ellátni.
Meg kell nézni közelebbről, de nem árt tudni azt is, hogy ilyen nagyteljesítményű fogyasztókat a mérőhöz kiépített közvetlen, toldás nélküli kábellel, fix bekötéssel kell ellátni.
Ennek szakszerű módját, méretezését pedig egy villanyszerelő tudja.
Ez nem "egy fázisos" villanytűzhely.
Ez a készülék beköthető 3 fázisú hálózatra is.
Az elektromos bekötés a készülék hátulján lévő rajzon van ábrázolva.
27. oldal.
"apam akkor eleg bena ahhoz kepest hogy gepesz :D köszi szépen a segitseget! tudtam, hogy a gyakorin lesznek profi valaszok :D"
Nem az ő hibája.
Nem ezt a doksit csomagolták a készülék mellé amit a válaszoló belinkelt, így ez az információ nem is szerepelhet benne.
#8 Lényegtelen, az csak egy kezelési utasítás, ami egy szakember érdeklődési körén kívül esik általában.
Velem is előfordul, amikor TV-javítás kapcsán ügyfelek jönnek nekem a kezelési utasítással, de ez egy vicc, nyilván nem abból fogom javítani a TV-t. De még programozni / beállítani sem.
Hasonló a helyzet egy ilyen villanytűzhellyel. Hozzáértő azt rögtön látja, hogy háromfázisú bekötési pontja van, ilyen laikusoknak szóló kezelési utasításokat legfeljebb csak kineveti.
"Hozzáértő azt rögtön látja, hogy háromfázisú bekötési pontja van,"
Ja, gondolom egyből szétszedték a konyhát.
Ha már be van szerelve és működik, nem biztos hogy ő szerelte be és tudja mit talál a burkolat alatt.
Szóval elővette a leírást, átnézte, és az lófüttynyit sem segített. A szakértő hiába röhög, attól még a laikusok nem feltétlenül esnek neki mindennek töketlen módra.
A kérdező a logikus folyamatot követte, elkezdett megbízható információt szerezni.
Szerintem ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!