Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tud kigyulladni egy...

Hogy tud kigyulladni egy modern vízforraló?

Figyelt kérdés
Tele mindenféle túlmelegedés elleni védelemmel?
2018. okt. 24. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt, én nyelvtannáci vagyok, elektronáci is, amit műszaki emberként nem szégyellek, a precizitásból élek, ez a munkám.

Amellett persze szakmai tapasztalatokat is adok át. Akinek mindez nem tetszik (így komplett, a nácizmussal együtt), az nyugodtan tehet egy szívességet...

2018. okt. 25. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Megvillanthattál volna akkor valamit a szakmaiságodból a kérdéssel kapcsolatban is.
2018. okt. 25. 13:15
 13/15 anonim válasza:
100%
Akor sem az a dolga,hogy mindenkit kiokatsson!Ha nagyon okos akar lenni,akkor válaszoljon a kérdésere
2018. okt. 25. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ennek az a kulturált módja, hogy elnézést kérni és kész!

Másik fórumon egyszer tájékoztattam valakit egy helyesírási tudnivalóról, amit az megköszönt. Sajnos, ez a ritkább, hiszen én is inkább arra számítottam, hogy jön a szokásos, primitív visszaugatás.

De nem, ezt így is lehet.

Intelligencia, ennyi. Úgyhogy nekem ne magyarázzon senki...

2018. okt. 25. 15:54
 15/15 anonim válasza:

Igen,igazad van.

Elnézést kérek!

Csak ugye már megszoktam,hogy minden féle idegbeteg ide jár és nekem pofázik,meg minden és ettől eléggé indulatos lettem sajnos.

Bár tudom hogy nem gmfogadod ell a bocsánatkérésemet,mert már megint idegbeteg lettem.😥

2018. okt. 25. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!