Hogy tudnám leengedni ezt a hűtőt?
Figyelt kérdés
Még költözés alatt állunk a párommal és nemsokára szeretnék venni egy új hűtőt. Addig kaptam egy kisebbet, de azzal az a gond hogy a fagyasztó ládája le van törve így a fagyasztó hamar befagy sőt az ajtót is megakadályozza,hogy belehessen csukni. Ilyent hogyan tudnék leolvasztani? Már próbáltam 6 órán keresztül de csak a fele olvadt le a fagyasztóban. Nagy jégdarabok vannak benne. Esetleg próbáljam meg egy egész éjjelt hagyni, hogy leolvadjon vagy egy teljes napot?2018. okt. 3. 09:51
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy tisztában azzal kapcsolatosan, hogy a jég mitől olvad.
Elárulom.
A melegtől.
Nincs meleg?
Tegyél bele.
Edényben forró vizet.
Kihűl?
Cseréld ki ha már nem forró.
2/3 anonim válasza:
Nyitva hagyod az ajtót , kihúzod a konnektorból és pár óra alatt leolvad.
De ha egy edénybe meleg vizet teszel bele, akkor meg nagyon hamar leolvad.
3/3 Szirty válasza:
Kapcsold ki, nyisd ki az ajtaját, tegyél az ajtó elé egy bekapcsolt szobai ventilátor ami ráfújja a levegőt.
Leolvad hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!