Erdemes moso-szaritogepet venni? Es ha igen, akkor milyet? Tapasztalatok? Vagy inkabb kulon szaritogep?
Nekem Lg van. 8 kg-ot most, 5 kg-ot szárít, de nem gond, mert kiveszed a felét, megszárad és berakod a másik felét is.
Energiatakarékos, hatékony. Imádom! Soha ilyen puhák nem voltak a ruhák, a törölközők! És rengeteg szöszt kiszed, ami egyébként a házban kergetőzne, pormacskaként.
Villanyszámlában, vízszámlában nem észrevehető.
A legjobb dolog a mosogatógép után.
Es mennyi idos alatt szaritja meg a ruhakat? Egyebkent hallottam azt is, hogy a villany es viz szamla tobb lett tole, de ezek szerint ez meg sem igy van.Megirnad legyszives h milyen lg?
koszonom szepen :)
2
Valamivel, ici-picivel lett több, nem észrevehető mértékben, hiszen valamit fogyaszt, de nagyon energiatakarékos.
Az idő az program- és ruhatípusfüggő: 30 perctől 3 óráig vannak rajta programok.
A típusa LG FH4G6TDM2N.
Villanyszámla nálunk, családi házban, beleértve a kazán működtetését, egy nagy amerikai hűtőt, mosgatógépet, riasztórendszert, a mosó- és szárítógépet, 165 nm teljes külső- és belső világítását, elektromos kaput stb. 9-9300 ft, bediktálással, teht valós fogyasztás alapján. A gépeket naponta használjuk, van tv, házimozirendszer, és egyikünk otthon dolgozik laptopon egész nap. Ennyire nem fogyaszt sokat.
Amúgy azért vettünk LG-t, mert 10 év garancia van a motorjára.
Ha mosok 3-4adagot is szoktam.Egesz nap mehetne a moso-szarito.
Lehet jobb lenne a szaritogep kulon.
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!