Vezérelt áramhoz tartozó automata biztosíték, miért kapcsol ki a vezérelt időszak végén?
Én sem értem. Ott szoktad figyelni és látod, hogy mindig, pont akkor lenyomja az automatát?
Méghozzá ezt notóriusan műveli? Ismétlődően?
Mert akkor ez már a második fajta eset ezen a fórumon, ami igen rejtélyes.
Másik a rejtélyes vasalók titka.
Nem válaszoltál a másik kérdésre.
Úgy fogalmaztál jelen időben, mintha ez nem csak egyszeri eset lett volna.
Csak ezt próbáltam volna egyértelműsíteni.
OK! A gondom csak az, hogyha kiderül, hogy a villanyórától befelé van a gond, akkor kérnek 6500 Ft.-ot és gudbáj.
Természetesen ellenkező esetben ingyen javítanak. Ezért szeretnék tisztán látni, és érdeklődök a lehetőségek, módszerek iránt. Meg aztán, mint univerzális laikus, hátha én is el tudnék hárítani egy egyszerűbb házon belüli hibát.
Ott kezdődik hogy a kedvezményes tarifájú mérésre csak fix bekötéssel csatlakozhatsz. Így nem lehet rajta dugalj például.
Ha biztosra akarsz menni, a hibabejelenésre azt mondod hogy szagos és lekapcsol a kismegszakító. Kijönnek, kicserélik.
Ha utána is ismétlődik a jelenség, akkor keresel valakit aki megnézi neked a bojlered, ez nem távjavítás témakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!