Mit csináljak a laptopommal?
Komolyra ferdítve a szót: Gondolom nem csak játékra szeretnéd használni a gépet. Ezt amit kaptál, használd arra, amire jó, amire össze lett rakva, a játékhoz meg amilyen kell, arra gyűjts pénzt és ha összejön rá, vegyél egy megfelelőt.
Amúgy meg tudod: Grátisz nyihaha nyet kukucs protkó...
70 ezer körül tudod eladni. A legolcsóbb gép, ami játékra megfelelhet, 170 ezer körül van. Ha ki tudod pótolni, akkor add el és vegyél másikat.
Én vettem egy gépet 210 eFt-ért. Azzal kezdtem, hogy rakattam bele egy 120 GB-os SSD kártyát a rendsszer futtatására. A proci i5-6300HQ. 4 magos processzor, de 8 szálon fut a program. (HQ). Ujonnan 24 másodperc alatt bootolt be. Most 42 sec.
Javaaslat SSD kártya beszerzése. Nagyon sokat segít.
A proci most kb. 30-35 ezer.
Másfél éves a gépem. Most néztem ezeket az interneten. 230-250 ezer között vannak. Azt hittem olcsobbak lettek, de nem, drágábbak lettek. Az enyém ASUS X550V, már nem is lehet kapni.
a 6300hq procinál nem támogatott a hyper threadig,ez egy sima 4 magos proci.
"Ujonnan 24 másodperc alatt bootolt be. Most 42 sec."-ezt sem értem.nekem 15 sec egy jóval gyengébb 2 magos i5 2540m procival,win7 alatt.ami ugye jóval lassabban bootol mint a win10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!