Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porzsákos vagy porzságnélküli...

Porzsákos vagy porzságnélküli porszivó?

Figyelt kérdés

Porszivó vásárlás elött állok és nem tudom eldönteni h porzsákos vagy porzsák nélküli legyen. Nektek melyik vált be?(pokok felszippantására porzsák nélküli is jo?)

Eddig ezeket nézegettem:

[link]

[link]

[link]

#porszívó #Porzsákos
2018. aug. 23. 12:23
 1/7 kiszsombor9 válasza:
Én egyértelműen a porzsákosat ajánlom csak ne zanussit vegyél.Ugyanis ugyan ilyet vettünk és a szőnyegen beakad és se előre se hátra nem lehet húzni.
2018. aug. 23. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor a zanussi kizárva.
2018. aug. 25. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb a porzsák nélküli.

- A porzsákokat egy vagyon megvásárolni.

- A műanyag tégelyt sokkal könnyebb kiüríteni.

A pókoknak meg tökmindegy, hogy melyikbe szippantod be őket, de ha tényleg meg akarsz szabadulni tőlük, akkor a porszívózás után máris ürítsd ki a tartályt illetve cseréld ki a porzsákot, mert másképp visszamásznak a szobádba a porszívócsövön át - és akkor megint ott vagyunk, látod, hogy most akkor tényleg pókonként újabb porzsákot akarsz venni? Szerintem tiszta pénzkidobás.

2018. aug. 25. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Pókfogót rendelhetsz Kínából: Spider Vacuum Catcher

Porszívó szaktopik:

[link]

2018. aug. 25. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én örököltem egy porzsák nélküli lg porszívót és nagyon bejött. Ha elromlik is ilyet fogok venni. Nagyon jól szív, könnyű tisztán tartani, szűrőket át lehet mosni néha, szóval szerintem sokkal jobb.
2018. aug. 25. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igy már biztos a porzsák nélkülit választom. Ez a pokfogo meg nem is olyan rossz ötlet :)
2018. aug. 25. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Amiben meg nem papírporzsák van, hanem a szövet, hát azt kirázogatni... rémálom. Majd meg fulladtam mindig, és sosem lett teljesen üres. Porzsák nélkülit meg porolás nélkül önthetem a kukába.
2018. aug. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!