Porzsákos vagy porzságnélküli porszivó?
Figyelt kérdés
Porszivó vásárlás elött állok és nem tudom eldönteni h porzsákos vagy porzsák nélküli legyen. Nektek melyik vált be?(pokok felszippantására porzsák nélküli is jo?)
Eddig ezeket nézegettem:
#porszívó #Porzsákos
2018. aug. 23. 12:23
1/7 kiszsombor9 válasza:
Én egyértelműen a porzsákosat ajánlom csak ne zanussit vegyél.Ugyanis ugyan ilyet vettünk és a szőnyegen beakad és se előre se hátra nem lehet húzni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor a zanussi kizárva.
2018. aug. 25. 08:08
3/7 anonim válasza:
Sokkal jobb a porzsák nélküli.
- A porzsákokat egy vagyon megvásárolni.
- A műanyag tégelyt sokkal könnyebb kiüríteni.
A pókoknak meg tökmindegy, hogy melyikbe szippantod be őket, de ha tényleg meg akarsz szabadulni tőlük, akkor a porszívózás után máris ürítsd ki a tartályt illetve cseréld ki a porzsákot, mert másképp visszamásznak a szobádba a porszívócsövön át - és akkor megint ott vagyunk, látod, hogy most akkor tényleg pókonként újabb porzsákot akarsz venni? Szerintem tiszta pénzkidobás.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Én örököltem egy porzsák nélküli lg porszívót és nagyon bejött. Ha elromlik is ilyet fogok venni. Nagyon jól szív, könnyű tisztán tartani, szűrőket át lehet mosni néha, szóval szerintem sokkal jobb.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igy már biztos a porzsák nélkülit választom. Ez a pokfogo meg nem is olyan rossz ötlet :)
2018. aug. 25. 17:56
7/7 anonim válasza:
Amiben meg nem papírporzsák van, hanem a szövet, hát azt kirázogatni... rémálom. Majd meg fulladtam mindig, és sosem lett teljesen üres. Porzsák nélkülit meg porolás nélkül önthetem a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!